Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μίλησε» το ρολόι της Καρολάιν – Μια ανάσα από τον δολοφόνο η Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά Νερά
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
154 Shares

Τρία είναι τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και οδηγούν στο να ζητήσουν διευκρινίσεις και αποσαφήνιση από τον 32χρονο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Πρώτο στοιχείο, αναφέρει το dikaiologitika.gr, είναι πως το ρολόι της Καρολάιν όπως και όλα τα smartwatch, καταγράφουν την αύξηση των παλμών του χρήστη.

Οι ώρες του ρολογιού που δείχνουν αύξηση των παλμών της Καρολάιν, δεν συνάδουν με τις ώρες της εισβολής των ληστών, με βάση τις περιγραφές του συζύγου της.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του σπιτιού το καταγραφικό δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σε ειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για ανάλυση των δεδομένων.

Από τις αναλύσεις προκύπτει ότι η ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, δεν συνάδει με την ώρα της εισβολής, όπως είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Τρίτο στοιχείο, το καταγραφικό το συγκεκριμένο υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχει κρατήσει κάποιες εικόνες, παρά το γεγονός του αφαιρέθηκαν οι κάρτες.

Αυτό το υλικό είναι πιθανό να μας οδηγήσει στον πραγματικό δολοφόνο της Καρολάιν.

Τι είπε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος φέρεται, πάντως, να είπε στη μητέρα της Καρολάιν όταν τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν στην Αθήνα πως πάει για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο. Κλήθηκε να καταθέσει άνδρας που είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε και ο «ALPHA», εκτός από τον 32χρονο, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μοιραία μεζονέτα.

Έχει κληθεί και εκείνος να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Γλυκά Νερά
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap