Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας: Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού ως τώρα – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς

Δημοσιεύτηκε

στις

καυσωνας ζεστη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ακραίος ο κίνδυνος για εκδήλωση και εξάπλωση δασικών πυρκαγιών.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 προβλέπεται ηλιοφάνεια. Ακραία θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 42-43 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 19 έως 38-39 βαθμούς), 25 έως 43-44 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 44-45 βαθμούς), 25 έως 43-44 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 38 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη νότια Κρήτη έως 44), 25 έως 40-42 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 25 έως 40-43 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.




Οι άνεμοι θα πνέουν τόσο στα πελάγη όσο και στα ηπειρωτικά από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 32 έως 44 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 40-41 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Πηγή: typosthes

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ