Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση στο Γκάζι: Κοντά στους δράστες η αστυνομία – Η πορεία της υγείας των Κρητικών

Δημοσιεύτηκε

στις

γκάζι πυροβολισμοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αναφορικά με την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι, καθώς η αστυνομία φέρεται να έχει στοιχεία στα χέρια της τα οποία «μαρτυρούν» τους δράστες.

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατήσουν στη ζωή και να σώσουν και την όραση του «φρεσκοπαντρεμένου» γαμπρού Δημήτρη Ο., από τα Μάλια ο οποίος «έφαγε» σφαίρα στο κεφάλι από αγνώστους, έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, δίνουν σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η σφαίρα παραμένει σφηνωμένη στο κεφάλι του σοβαρά τραυματισμένου άνδρα, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Ο., έχει διαμπερές τραύμα, και ναι μεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά έχει συνέλθει, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται ο τρίτος τραυματίας, φίλος τους, Φραγκίσκος Ρ., ο οποίος επίσης φέρει διαμπερές τραύμα.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια από την Κρήτη που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι έξω από κλαμπ

Την ίδια στιγμή στη ΓΑΔΑ έλαβε καταθέσεις από τους υπόλοιπους Κρητικούς της παρέας, ενώ ήδη οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι έχουν «σαρωθεί» οι κάμερες από την περιοχή και η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ταυτοποίηση των δραστών, παρά το γεγονός ότι επέβαιναν σε μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται να γνωρίζουν τους δράστες της επίθεσης. 

Σύμφωνα με τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης οι αστυνομικοί έχουν DNA του δράστη, καθώς το γενετικό υλικό του φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων, όταν οι δράστες τους πλησίασαν και ένας από αυτούς χτύπησε έναν νεαρό στο πρόσωπο με το χέρι.

Το χρονικό

Ένας καβγάς ήταν η αφορμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Ιάκχου, με αποτέλεσμα 3 άνδρες από την Κρήτη να καταλήξουν τραυματίες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των Κρητικών και των δύο επιβαινόντων στο αμάξι, με έναν από τους δύο να “τραβάει” πιστόλι και να πυροβολεί τρεις από την παρέα των Κρητικών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματιστήκαν δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα δύο αδέρφια φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλος τους.

“Τρώγανε σε μία πιτσαρία το βράδυ. Έβρεχε και πέρασε το τζιπ και τους έβρεξε, ο ένας φώναξε στον οδηγό του τζιπ και στη συνέχεια ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το αυτοκίνητο κι έγινε ό,τι έγινε”, είπαν συγγενείς των τραυματισμένων στο MEGA.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ