Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Με τον δήμαρχο Ρεθύμνου συναντήθηκε ο Γαβριήλ Τσουντάνης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 17 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γαβριήλ Τσουντάνης, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινότητα και την ανάπτυξη της πόλης.

Ο κ. Τσουντάνης παρουσίασε τις απόψεις του σχετικά με τη βελτίωση των υπηρεσιών του δήμου, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος και την ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών για την προώθηση της πόλης ως προσβάσιμου τουριστικού προορισμού.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του, εξέφρασε την εκτίμησή του για τις προτάσεις και τις απόψεις του κ. Τσουντάνη και του εξήγησε τα σχέδια του δήμου για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για μελλοντική αλληλοβοήθεια, ενώ διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων επί της διαχείρισης των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Επίσκεψη και στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων και Φίλων με Αυτισμό Ρεθύμνου

Μία ημέρα πριν, στις 16 Μαΐου 2023, ο κ. Γαβριήλ Τσουντάνης επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά το Σύλλογο Γονέων Ατόμων και Φίλων με Αυτισμό Ρεθύμνου, στον οποίο είναι ενεργό μέλος εδώ και 15 χρόνια. 

Η συνάντηση αυτή είχε στόχο να συζητηθούν θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία στο Ρέθυμνο και να διατυπωθούν σχέδια για τη μελλοντική τους υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσουντάνης εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στον Σύλλογο και να αγωνίζεται, από μια νέα θέση πλέον, για όλα όσα έχουν διεκδικήσει επί χρόνια. 

Τονίστηκε η σημασία της προώθησης της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης για την αναπηρία στην τοπική κοινότητα και υπογραμμίστηκε η ανάγκη για προγράμματα υποστήριξης και εκπαίδευσης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.

Ο διάλογος με τα μέλη του Συλλόγου ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικός και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ήταν πολύτιμη για όλους. Ο κ. Τσουντάνης διαβεβαίωσε τον Σύλλογο ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με σκοπό την προώθηση της ισότητας, της κοινωνικής συμπερίληψης και της πρόσβασης σε προγράμματα υποστήριξης για τα άτομα με αναπηρία.

Αμφότερες πλευρές συμφώνησαν ότι η μεταξύ τους συνεργασία είναι ικανή να οδηγήσει σε μια κοινωνία που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες και υποστήριξη σε όλους τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων με αναπηρία. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ