Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό

Δημοσιεύτηκε

στις

αναπηρικό αμαξίδιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού ένας 34χρονος, ο οποίος έπεσε στον Θερμαϊκό με το αναπηρικό του αμαξίδιο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του νωρίς τα ξημερώματα, όταν έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οταν ανασύρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο διακομίσθηκε, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προς το παρόν αναζητούνται οι οικείοι του 34χρονου για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να αποκλειστούν κάποια ενδεχόμενα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση 34χρονου άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου Θεσσαλονίκης. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου το πλήρωμά του, εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”Ιπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ