Χαλκιαδάκης

Απ’ όλη την Κρήτη, με υπερηφάνεια στο τραπέζι σας!

Shares

Συνεχίζεται το ειδικό αφιέρωμα στα κρητικά προϊόντα και τους παραγωγούς του τόπου μας «Με Υπερηφάνεια», στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε όλη την Κρήτη.

Η γιορτή που έγινε θεσμός από την μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., η δράση που φέρνει στο οικογενειακό τραπέζι ό,τι καλύτερο παράγει η Κρήτη, σε απίστευτες τιμές!

Για τις επόμενες εβδομάδες, την σκυτάλη στις προσφορές παίρνουν τα ντόπια κρέατα, όλα ελεγμένα και με την ταυτότητα του παραγωγού να τα συνοδεύει, τα φρέσκα φρούτα με την πιστοποίηση e-cert που μεταφέρει στον καταναλωτή όλες τις λεπτομέρειες παραγωγής, μυζήθρες από κρητικά τυροκομεία, τεράστια ποικιλία αλλαντικών, κριτσίνια και βουτήματα από γυναικείους – και όχι μόνο – συνεταιρισμούς από όλη την Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, θα βρείτε:

-Όλα τα κατσίκια, αποκλειστικά και μόνο Κρήτης, συνοδευόμενα από την ειδική ταυτότητα παραγωγού με τα στοιχεία του κτηνοτρόφου και τον τόπο εκτροφής, με έκπτωση -15%.

Ντόπια κρέατα

-Όλα τα κοτόπουλα και τα κουνέλια, με έκπτωση -15%.
Τα φρούτα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

-Όλα τα φρούτα, με έκπτωση -20%.

-Γλυκιές μυζήθρες, με έκπτωση -20%.

-Λουκάνικα και παραδοσιακά καπνιστά, με έκπτωση έως -30%.

Λουκάνικα σε προσφορές

-Ελληνικούς καφέδες, συσκευασμένους, με έκπτωση έως -20%.
Ο καφές στα ράφια του σούπερ μάρκετ

-Αφεψήματα, με έκπτωση -20%.

-Βουτήματα και κριτσίνια, με έκπτωση έως -30%

Κριτσίνια σε πολύ καλές τιμές

Η δράση «Με Υπερηφάνεια» των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Υπενθυμίζεται ότι είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η Χαλκιαδάκης Α.Ε. παρουσιάζει το «Με Υπερηφάνεια», μια ενέργεια στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 500 παραγωγοί και προμηθευτές με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων (περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, από 40 διαφορετικές κατηγορίες) με ειδική σήμανση, προσφορές και επιπλέον εκπτώσεις με την Xtra card Χαλκιαδάκης.

Κρητικά τυριά και τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, μέλι, κρασιά, αυγά, φρέσκα κρέατα και παραδοσιακά καπνιστά, φρούτα και λαχανικά, αναψυκτικά και πολλά ακόμα αγαπημένα προϊόντα που εδώ και χρόνια επιλέγετε από τα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, γνωρίζοντας τα πάντα για την προέλευσή τους, παρουσιάζονται όπως τους αξίζει: Με Υπερηφάνεια!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια Με Υπερηφάνεια! των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ: www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *