Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ο νοτιότερος αγώνας ορειβατικού σκι της Ευρώπης γίνεται στην Κρήτη! | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΈπειτα από δυο επιτυχημένες διοργανώσεις, ο αγώνας ορειβατικού σκι Pierra Creta 2017 αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός που αναμένουν όλο και περισσότεροι! Σε κάτι λιγότερο από 3 μήνες, ο Ψηλορείτης θα γεμίσει για ακόμη μία φορά από σκιέρ και λάτρεις του βουνού, οι οποίοι θα απολαύσουν τις χιονισμένες πλαγιές και βεβαίως θα διαφημίσουν τις ομορφιές της ορεινής Κρήτης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι συμμετοχές είναι ήδη περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά και οι χιονοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων γεμίζουν με αισιοδοξία τόσο τους διοργανωτές όσο και τους αθλητές που έχουν ήδη εγγραφεί και αναμένουν την έναρξη στις 4 Μαρτίου

Όσοι δεν γνωρίζουν τι εστί Pierra Creta, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν τα παρακάτω βίντεο και να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.pierracreta.gr . Εκεί πέρα από όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και φυσικά να δηλώσετε συμμετοχή!

Τα εντυπωσιακά πλάνα από τις κορυφές του Ψηλορείτη, η υπερπροσπάθεια των αθλητών στο χιονισμένο τοπίο και φυσικά η κρητική φιλοξενία στο μεγαλείο της, είναι στοιχεία που δικαιολογούν την αυξανόμενη συμμετοχή και δημοσιότητα της διοργάνωσης.

Άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι, θα γίνουν ξανά ένα στις παγωμένες πλαγιές του Ψηλορείτη και το αθλητικό γεγονός με τη συνοδεία ρακής και λίρας, θα αποκτήσει χαρακτήρα πολιτιστικής συνάντησης που θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους λάβουν μέρος!

Φωτογραφίες: www.eliaslefas.com

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap