Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Μπήκε στη φυλακή ο 66χρονος με δικό του αίτημα!- Η δραματική εξέλιξη μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι ήταν ελεύθερος μετά την απολογία του, αλλά ο 66χρονος από τις Πατσίδες, στο σπίτι του οποίου έγινε η αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στον θάνατο του 69χρονου, έκανε αίτημα να προφυλακιστεί, έστω για μερικές ημέρες, ώστε να προστατευτεί η ζωή του, όπως έγραψε και χθες το Candianews. Και το αίτημα έγινε τελικά δεκτό! Έτσι ο 66χρονος αντί το σπίτι του οδηγήθηκε στη φυλακή!

Ο ίδιος τόσο στην απολογία του όσο και στο αίτημα που υπέβαλλε μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι κινδυνεύει η ζωή του καθώς συγγενείς του 69χρονου τόσο στο νοσοκομείο όσο και χθες στο δικαστικό μέγαρο απείλησαν τη σωματική του ακεραιότητα. Στις δραματικές εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας προστέθηκε και ο θάνατος του ηλικιωμένου πατέρα του κατηγορουμένου, από τη φόρτιση των γεγονότων.

Ο 66χρονος, που κατηγορείται για το θάνατο του 69χρονου, υποστήριξε στην απολογία του ότι ο τελευταίος μπήκε για να τον ληστέψει.

Ο 66χρονος, σύμφωνα με την εκδοχή που παρουσιάζει, άκουσε το πρωί της Πέμπτης τα σκυλιά να γαβγίζουν στην αυλή. Βγήκε έξω και είδε ένα γιγαντόσωμο άνδρα, τον οποίο ρώτησε τί θέλει.

Ο 69χρονος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο 66χρονος, ρώτησε τότε αν “αυτό είναι το σπίτι του τάδε” (λέει συγκεκριμένο όνομα). Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απάντησε αρνητικά και τότε ο 69χρονος του ζήτησε λίγο νερό.

Ο 66χρονος μπήκε στο σπίτι (είναι στον πρώτο όροφο) για να πάρει ένα ποτήρι με νερό και όταν έβγαινε από την κουζίνα ο 69χρονος – που στο μεταξύ είχε ανέβει- τον χτύπησε με μια κατσούνα που κρατούσε. Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν και ο 69χρονος- πάντα κατά την εκδοχή του 65χρονου- του ζήτησε τα λεφτά του. Εκείνος απάντησε ότι τα έχει στην τράπεζα και τότε ο άλλος έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε.

Φαίνεται ότι πάνω στην πάλη τραυματίστηκαν και οι δυο, με πιο σοβαρά τραύματα του 69χρονου, που υπέκυψε.

Πηγή:candianews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ