Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Πληρότητα στους ξενώνες της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υψηλές πληρότητες έχουν τα Χριστούγεννα και θα έχουν και την Πρωτοχρονιά οι ξενώνες της Κρήτης που παραμένουν ανοικτοί τις ημέρες των γιορτών, ενώ αυξάνεται μέρα με τη μέρα και η αεροπορική και ακτοπλοϊκή κίνηση.

“Αρκετός κόσμος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό, πολλοί όμως έχουν κάνει κράτηση σε ξενώνες της Κρήτης” είπε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” η τουριστική πράκτορας Μίκα Μυκωνιάτη, σημειώνοντας ότι τις μέρες των γιορτών τα περισσότερα από αυτά τα καλύματα θα είναι γεμάτα.

“Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έχουμε πολύ κόσμο” σημείωσε ο
ιδιοκτήτης ξενώνα Γιάννης Παπαδάκης.

“Υπάρχουν αυξημένες κρατήσεις τις γιορτές” μας είπε και ο επιχειρηματίας Μανόλης Μανούσος, αναφερόμενος στο ξενοδοχείο Sitia Beach στη Σητεία που θα λειτουργήσει κανονικά την εορταστική περίοδο.

Στα ξενοδοχεία της πόλης του Ηρακλείου η κίνηση δεν θα είναι αυξημένη λόγω των γιορτών, ωστόσο όπως λέει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Galaxy Γιάννης Οικονόμου υπάρχει ενδιαφέρον για τα ρεβεγιόν που οργανώνουν τα ξενοδοχεία.

Ιδιαίτερα αυξημένη θα είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Ηρακλείου, αφού πολλοί ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους δικούς τους ανθρώπους στην Κρήτη.

Όσον αφορά την αεροπορική κίνηση, ο Πάρις Επιτροπάκης διευθυντής πωλήσεων νοτίου Αιγαίου της Aegean Airlines, ανέφερε ότι θα είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τις ημέρες των γιορτών αναμένεται να ταξιδέψουν μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου 7.500-9.000 επιβάτες. Ήδη οι πληρότητες είναι της τάξης του 85%-90%.

 

Πηγή: Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap