Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκε το μακελειό στη Λούτσα με τη δολοφονία των 6 Τούρκων – Έκτακτες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε

στις

ληστες δημοσιοτητα στοιχεια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώσεις θα κάνει η Ασφάλεια Αττικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 13:00, για τη δολοφονία των έξι Τούρκων που έγινε στη Λούτσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παρουσίαση των στοιχείων θα γίνουν από τον Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας και θα αφορά στην «εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Στο μακελειό της Λούτσας οι δράστες, που όπως εκτιμάται διέφυγαν από τη χώρα, πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, με δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα.

Τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έμεναν σε σπίτι στην Λούτσα και είχαν αποφασίσει, την ημέρα της δολοφονίας τους, να μετακινηθούν για να διαφύγουν από τους διώκτες τους.

Πριν από λίγες ημέρες οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 10 ατόμων στη Κωνσταντινούπολη τα οποία φέρεται να ανήκουν στην ίδια συμμορία με αυτή των έξι και να ετοίμαζαν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αντίποινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα 24ωρα μετά το αιματοκύλισμα εντοπίστηκε σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Το όπλο αμέσως μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου εκεί μετά το βαλλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους εκτελεστές που γάζωσαν τα έξι άτομα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ