Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Τα 19 ελληνικά νησιά που ξετρέλαναν την Telegraph! Ένα για κάθε γούστο… (Photos)

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τα καλύτερα ελληνικά νησιά, αν ψάχνετε για αμμώδεις παραλίες, νησιά με παρθένα ζωή ή ιστορία και πολιτισμό» αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Telegraph παρουσιάζοντας μια εκτενή λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά και τον λόγο για τον οποίο είναι το καθένα. Μια πραγματική διαφήμιση για τη χώρα μας με τις κρυστάλλινες παραλίες και τα γεμάτα ιστορία νησιά της.

Δείτε τη λίστα και πώς το εξηγεί η εφημερίδα…

1. Ζάκυνθος

Νησί με τις καλύτερες παραλίες αναφέρει η Telegraph και κάνει λόγο για αμμώδεις ακρογιαλιές και κρυστάλλινα νερά.

1

 

2. Κέρκυρα

Καλύτερο νησί για οικογένειες σύμφωνα με το δημοσίευμα που προτείνει σε όσες οικογένειες θέλουν περάσουν όμορφες διακοπές να κλείσουν εκεί τη διαμονή τους.

 

3. Δήλος

Καλύτερο νησί για ιστορία και πολιτισμό το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο γνωστά μνημεία από την ελληνιστική εποχή και από την κλασσική Ελλάδα.

 

4. Μύκονος

Κάντε κράτηση για τα ξενοδοχεία της γράφει η εφημερίδα που αναφέρει ότι είναι το νησί με τα πιο προσεγμένα και πολυτελή καταλύματα.

4

 

5. Κρήτη

Καλύτερο νησί για φαγητό αναφέρεται η Κρήτη η οποία αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

 

6. Κεφαλονιά

Καλύτερο νησί για να απολαύσει κανείς καλό κρασί είναι η Κεφαλονιά σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

7. Κουφονήσια

Ιδανικά νησιά για ηρεμία και γαλήνη είναι τα Κουφονήσια αναφέρει η Telegraph και συστήνει σε όσους την αναζητούν να κάνουν κράτηση εκεί.

 

8. Ύδρα

Το καλύτερο νησί της Ελλάδας για όσους αγαπούν την οικολογία είναι η Ύδρα σύμφωνα με το δημοσίευμα και αναφέρεται στον περιορισμό της χρήσης μηχανοκίνητων οχημάτων.

 

9. Άνδρος

Στους λάτρεις της πεζοπορίας αναφέρεται η επιλογή της Άνδρου ως το καταλληλότερο νησί για όσους αγαπούν αυτή τη δραστηριότητα.

 

10. Σύμη

Αν είστε ζευγάρι επιλέξτε να κάνετε διακοπές στην όμορφη Σύμη συμβουλεύει η βρετανική εφημερίδα που το χαρακτηρίζει ως το ιδανικό νησί παρά τον μεγάλο ανταγωνιστή, τη Σαντορίνη.

 

Δείτε περισσότερα στο Travelstyle.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ