Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τα ΕΠΙΚΑ ουράνια τόξα της Κρήτης που δεν μπορείς να μην ερωτευτείς | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχουμε μπει στο φθινόπωρο και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας συνοδεύεται και από βροχοπτώσεις.

Αλλά πολλές φορές μετά τη βροχή βγαίνει ο ήλιος. Και τότε ενώ ακόμα πέφτουν στάλες νερού από τον ουρανό κάνει την εμφάνισή του το ουράνιο τόξο. Και κάποια από τα πιο όμορφα ουράνια τόξα εμφανίζονται στην …Κρήτη.

Σας παρουσιάζουμε τρεις φωτογραφίες, μία από τις Καλύβες, μία από τα Ασκύφου και μία από το Παλιό Λιμάνι όπου αποτυπώνεται σε όλη την λαμπρότητά του το ουράνιο τόξο.  Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά πολύ όμορφες.

 

View this post on Instagram

 

The best rainbows are in Crete #crete #creteisland #kalyves #chania #rainbow #colors #colorful #hope #peace

A post shared by Aneta Pawłowska (@anetapawlowska) on

 

View this post on Instagram

 

Which one do you think works better and why? First one is .jpg straight from camera, second is .raw image processed in Lightroom. I personally like both of them but the feeling is quite different. First is more natural, second is over-saturated with an emphasis on blue. Any feedback is welcome. . . . . . . . . — ☔☁☔ — ⚡️#streetphotography ⚡️#peraphotogallery ⚡️#eyeshotmag ⚡️#ic_bw ⚡️#blackandwhiteisworththefight ⚡️#capturestreets ⚡️#streets_storytelling ⚡️#urbanstreetphotogallery ⚡️#everybodystreet ⚡️#friendsinperson ⚡️#greece ⚡️#spjstreets ⚡️#SPiCollective ⚡️#magnumphotos ⚡️#photooftheday ⚡️#streetsgrammer ⚡️#crete ⚡️#life_is_street ⚡#challengerstreets ⚡#lensculturestreets ⚡ #streetphotographyinternational ⚡#fujifilm_street ⚡#ourstreets ⚡ #thestreetphotographyhub ⚡#doubleyedge ⚡ #myspc17 ⚡#thepeoplewemet ⚡#instalifo ⚡#fujifeed ⚡#rawphotomag

A post shared by Gianis Angelakis |®| (@angelakis_gianis) on

Η πιο όμορφη οφθαλμαπάτη

Τι είναι όμως το ουράνιο τόξο: Το ουράνιο τόξο είναι μια οφθαλμαπάτη.

Δεν υπάρχει κάπου συγκεκριμένα στον χώρο αλλά δημιουργείται στο οπτικό σου πεδίο όταν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες. Δεν μπορείς ποτέ να φτάσεις στην άκρη του ουράνιου τόξου, γιατί το ουράνιο τόξο κινείται μαζί με εσένα. Αν υπολόγιζες στο τσουκάλι με χρυσάφι που υπάρχει στο τέλος ενός ουράνιου τόξου, για να αγοράσεις εκείνα τα παπούτσια που λιγουρεύεσαι τον τελευταίο καιρό και που θες να τα πάρεις επειδή πηγαίνουν με το καινούργιο σου παντελόνι, που έβαλες μία φορά και το καταχώνιασες στην ντουλάπα κάτω από τα υπόλοιπα ρούχα που έβαλες μία φορά και καταχώνιασες στην ντουλάπα…λυπάμαι αλλά ατύχησες. Άσε που το ξωτικό δεν θα σε άφηνε ποτέ να το πάρεις. Το τσουκάλι, όχι το παντελόνι. Όλοι ξέρουμε πως τα ξωτικά δεν ζουν στις ντουλάπες μας αλλά στη Μέση Γη

Ας ξεσκονίσουμε λίγο λοιπόν τις γνώσεις μας στην οπτική, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τον τρόπο δημιουργίας του ουράνιου τόξου.

Διαβάστε περισσότερα στο agonaskritis

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ