Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τους τρέλανε ο παπάς: Έκανε αγιασμό με μάνικα πάνω σε πυροσβεστικό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Iερέας της ενορίας του ΣΣ Λιανοκλαδίου χρησιμοποίησε πυροσβεστικό όχημα του Δήμου για να κάνει τον γύρο του χωριού και ράντισε με αγιασμό χάρη στη χρήση μάνικας όλο το χωριό.
Τα περιοριστικά μέτρα δεν επέτρεψαν την κανονική τέλεση της λειτουργίας και του αγιασμού, ο ιερέας ωστόσο αποφάσισε να μην αφήσει κανέναν κάτοικο χωρίς αγιασμό, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες:
Να σημειωθεί πάντως πως υπήρξε άμεση αντίδραση του Δήμου που υποστήριξε πως η παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος δεν έγινε για αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα:
«Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού. Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα.
Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου.
Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».
 
Πηγή: lamiareport

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ