Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

27 φιάλες αίμα συγκέντρωσε η Fresh Snack! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

fresh snack
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα μεγάλης χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της FRESH SNACK, σε συνεργασία με την κινητή μονάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ.

Διοίκηση, συνάδελφοι και φίλοι της FRESH SNACK, με μεγάλη προθυμία και θετική ενέργεια, συγκέντρωσαν τον ενθαρρυντικό αριθμό των 27 φιαλών.

Ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν η απονομή βραβείου εθελοντισμού προς την εταιρεία FRESH SNACK και τον διευθύνοντα σύμβουλο, κύριο Βλατά Μενέλαο, για τα αισθήματα ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης προς το συνάδελφο.

Η FRESH SNACK ευχαριστεί απο καρδιάς την εκπροσώπηση της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ: τον κύριο Ψυχαράκη Στέλιο (επιμελητής, ιατρός αιμοδοσίας), την κυρία Καλογιαννάκη Έλσα (νοσηλεύτρια) και τον κύριο Βαλεργάκη Πέτρο (οδηγό αιμοδοσίας), με την κατάρτισή τους, το χαμόγελο και τη θετική τους ενέργεια δημιούργησαν τις πιο κατάλληλες συνθήκες για μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Η FRESH SNACK ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και φίλους της που την συγκίνησαν με την παρουσία τους και έδωσαν νόημα στην έννοια της εθελοντικής προσφοράς, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την τρίτη εθελοντική αιμοδοσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ