Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Μαθαίνοντας να μαγειρεύουν χοχλιούς μπουρμπουριστούς!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Cretan Cooking Classes είναι μια νέα εταιρεία διοργάνωσης μαθημάτων μαγειρικής Κρητικής κουζίνας για τουρίστες

Στην εποχή μας, όπου η βιομηχανία της εμπειρίας – στενά συνδεδεμένη με την παράδοση και την κουλτούρα του τόπου αλλά και τον σύγχρονο αστικό πολιτισμό και τον εξειδικευμένο ανά θεματικές ενότητες ενδιαφερόντων τουρισμό – είναι στα …πάνω της, επηρεάζοντας με τον ιδιαίτερο τρόπο της το τοπικό ή περιφερειακό ΑΕΠ η προσφορά προσωποποιημένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών μετράει όσο δεν μπορείτε να φαντασθείτε!

Η Ευγενία Σκανδαλάκη από τα Χανιά της Κρήτης –και πιο συγκεκριμένα, από τα Χωραφάκια Ακρωτηρίου- μου συστήθηκε αλλά και μου σύστησε την δουλειά της μέσω από το δίκτυο του Linkedin. Εκείνη και τα άλλα μέλη της ομάδας με την ονομασία Cretan Cooking Classes είναι ένα ενδεικτικό αλλά και απολύτως χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας από τις πτυχές της βιομηχανίας της εμπειρίας. Μαζί της, η Σμαράγδη Σκανδαλάκη (συντονίστρια των δραστηριοτήτων) και ο Μιχάλης Παπαδάκης ( σεφ).

Τι κάνει, τώρα, αυτή η ομάδα; Με απλά λόγια, η Cretan Cooking Classes είναι μια νέα εταιρεία διοργάνωσης μαθημάτων μαγειρικής Κρητικής κουζίνας. Τι σημαίνει αυτό σε πρακτικό επίπεδο; Η όλη εμπειρία διαρκεί 4 ώρες. Ξεκινά με χαλαρή κουβέντα στις 9.30 το πρωί όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν για το μενού, τα υλικά και τις τεχνικές ,στη συνέχεια ακολουθεί μαγείρεμα μέχρι τις 11.30 – 12.00 περίπου και αμέσως μετά, στρώνονται τραπέζια για γεύμα. Τα απογευματινά μαθήματα διαρκούν από τις 16.30 έως τις 20.30.

Το τι θα μαγειρέψουν οι συμμετέχοντες – που θα δοκιμάσουν μετά και στο γεύμα- έχει ξεχωριστή σημασία. Για παράδειγμα, ένα από τα προσφερόμενα μενού διαθέτει: Κρητική σαλάτα, Ντάκο, Χοχλιούς μπουρμπουριστούς, Ξινόχοντρο με μελιτζάνες και Καλιτσούνια με μέλι.

Για σκεφθείτε, λοιπόν, ένα καθηγητή Βρετανικού Πανεπιστημίου, λάτρη της μεσογειακής διατροφής, που θα φτιάξει με τα χέρια του με υλικά από τα γύρω χωριά το φαγητό του γεύματος του. Αν και οι τιμές των μαθημάτων είναι προσιτές σε ψαγμένους επισκέπτες της κρητικής γης, εν τούτοις η εμπειρία δεν αποτιμάται σε χρήμα. Οπότε η χρησιμότητα της και η αξία της σε ένα σύγχρονο τουριστικό πακέτο δεν αντικαθίσταται…

Οι συμμετέχοντες σε κάθε μάθημα είναι 6-12 άτομα και έχουν στη διάθεση τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τα υλικά, τις συνταγές, τις συμβουλές – ακόμη, και μια ωραία κρητική ποδιά.

Αλλά, για να μάθουμε και δύο- τρία στοιχεία για τη φιλοσοφία τους: «Τα Μαθήματα Μαγειρικής αποτελούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομίας που έχει ως σκοπό να μυήσει στα μυστικά της Κρητικής κουζίνας τους ξένους επισκέπτες του νησιού μας. Συνδυάζουμε την εμπειρία της μαγειρικής και της γευσιγνωσίας των μοναδικών σε ποιότητα Κρητικών Προϊόντων με την ξεχωριστή ομορφιά του τόπου μας έτσι ώστε να χαρίσουμε στους επισκέπτες μας μοναδικές αναμνήσεις που θα τους δέσουν όχι μόνο με το τόπο αλλά και με τα προϊόντα μας, με έμφαση στις διατροφικές μας συνήθειες».

Οι ίδιοι, οι ιδρυτές αυτής της ωραίας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας λένε: «επιδιώκουμε άμεση επαφή των διεθνών επισκεπτών με τα προϊόντα και την αναγνωρισιμότητα τους από καταναλωτές του εξωτερικού που θα θελήσουν να τα προμηθευτούν και μετά την αναχώρηση τους από το νησί».

Το πρόγραμμα των μαθημάτων φιλοξενείται σε μία πληθώρα χώρων όπως ξενοδοχεία, οινοποιεία, βίλες και όπου αλλού ζητηθεί.

Οι ίδιοι επιμένουν να προβάλλουν το στοιχείο της διαφοροποίησης τους: « Η διαφοροποίηση μας από αντίστοιχες παροχές είναι το ότι διαθέτουμε ατομικό εξοπλισμό για τον κάθε συμμετέχοντα ο οποίος έχει την δική του εστία υγραερίου και τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας για να παρασκευάσει 5 πιάτα κάτω από την καθοδήγηση του chef ,δίνοντας την ευκαιρία να ζήσει μιά 100 % δραστική εμπειρία της Κρητικής γαστρονομίας», ενώ όπως επισημαίνουν «υπάρχει επιλογή ιδιωτικών μαθημάτων, όπου ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα από διαφορετικά μενού και με την καθοδήγηση του σεφ να διδαχτεί τεχνικές παρασκευής Κρητικών πιάτων».

Για περισσότερες πληροφορίες : www.cretancookingclasses.gr

Πηγή:protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Σχολίασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δύο αυτοκτονίες στο Ηράκλειο μέσα σε λίγα λεπτά!

Δημοσιεύτηκε

στις

Απαγχονισμένος
4 Shares

Δύο περιστατικά αυτοχειρίας σε Ηράκλειο και Τυμπάκι χειρίζονται οι αρχές, καθώς δύο άνδρες ένας 43χρονος και ένας 63χρονος έκοψαν το νήμα της ζωής τους με τραγικό τρόπο με διαφορά λίγων λεπτών.

Γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής η τραγική μητέρα του 43χρονου βρήκε το παιδί της, γνωστό καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής, απαγχονισμένο στο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή του Γιόφυρου κοντά στα παλιά ΚΑΤΕΕ.  Όπως αναφέρει το cretalive, η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

Το δικό της δράμα βίωνε την ίδια περίπου ώρα μια γυναίκα στο Τυμπάκι. Κι ενώ βρισκόταν έξω για δουλειές δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον 63χρονο σύζυγό της. “Τα παιδιά να προσέχεις” της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Αμέσως η γυναίκα τρομοκρατημένη έβαλε τα χειρότερα με τον νου της και ζήτησε συνδρομή από μία γειτόνισσά τους. Πράγματι, η γειτόνισσα έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά στο φρικτό θέαμα, καθώς ο 63χρονος είχε ήδη απαγχονιστεί. Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές, δυστυχώς όμως, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας δεν μπόρεσαν να παράσχουν καμία συνδρομή στον 63χρονο.

 

 

 

 

 

 

Απαγχονισμένος
συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΉΤΗ

Ήθελε να του δείξει τα… κουνέλια και «έφαγε» 7 χρόνια φυλακή

Δημοσιεύτηκε

στις

13 Shares

Στη φυλακή επιστρέφει ο 44χρονος που, μαζί με έναν 26χρονο, είχαν προφυλακιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς είχαν “προθυμοποιηθεί” να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο από τη στάση του λεωφορείου στο σπίτι του, με το αυτοκίνητό τους, αλλά στην διαδρομή επέμειναν να τον πάνε σε ένα μετόχι “για να του δείξουν κουνέλια“.

Ο 87χρονος φέρεται να αρνήθηκε, ωστόσο εκείνοι επέμειναν, τον μετέφεραν σε – ξένο, όπως αποδείχθηκε, μετόχι – και εκεί αφού τον έριξαν κάτω του απέσπασαν 350 ευρώ, που είχε πάνω του. 

Χθες, οι δράστες δικάστηκαν από το μονομελές εφετείο κακουργημάτων ανατολικής Κρήτης και κρίθηκαν ένοχοι.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για ληστεία και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών. Ο 26χρονος καταδικάστηκε για συνέργεια στη ληστεία και του επιβλήθηκε ποινή τριών χρόνων με αναστολή.

συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΉΤΗ

10.000 τουρίστες στην Κρήτη μέσα σε 4 ημέρες!

Δημοσιεύτηκε

στις

τουρίστες
34 Shares

Η Κρήτη άρχισε να υποδέχεται ήδη τους πρώτους της επισκέπτες, που σε συνθήκες πανδημίας επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους με το άνοιγμα κιόλας του τουρισμού.

Η πρώτη πτήση τσάρτερ προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” που προερχόταν από το Αννόβερο με 183 επιβάτες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα αναμένονται 14 πτήσεις, ενώ εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο τετραήμερο στο νησί θα έχουν φτάσει οι πρώτοι δέκα χιλιάδες επισκέπτες από χώρες όπως Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ελβετία, Γαλλία και Βέλγιο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, μέχρι αυτή την ώρα έχει ανοίξει ένα ποσοστό 10-15% των ξενοδοχείων του Ηρακλείου, ενώ στο Λασίθι σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Μανώλη Βαρκαράκη μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να έχουν ανοίξει τις πύλες τους όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες. ” Γίνεται μια προσπάθεια μέσω μιας σειράς από διαφημιστικές καμπάνιες σε χώρες της Ε.Ε , να παραμείνει για τουρισμό στις χώρες αυτές, ο κόσμος που θα ήθελε να ταξιδέψει. Δε γνωρίζω πόση απήχηση θα έχει αυτό, αλλά εκτιμώ ότι ένα μεγάλο μέρος των παραδοσιακών μας επισκεπτών, θα έρθουν και φέτος στην Κρήτη”, σημείωσε ο κ. Βαρκαράκης.

Δυναμικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα ανοίγματος του τουρισμού και η κρουαζιέρα στο Ηράκλειο. Στις 9 το πρωί αναχώρησε το κρουαζιερόπλοιο “Main Siff 5″ με 950 επιβάτες.

Αν γίνουν όλες οι κρουαζιέρες που έχουν κλειστεί έως σήμερα και δεν υπάρξουν ακυρώσεις, νομίζω θα καταφέρουμε να πετύχουμε τη διατήρηση ενός 50-60% της κίνησης του 2019“, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Βαρδαβάς, που πρόσθεσε ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα φτάσουν πέντε κρουαζιερόπλοια στο Ηράκλειο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

τουρίστες
συνεχεια αναγνωσης

XANIA

Έφτασαν στη Σούδα τα πρώτα κρουαζιερόπλοια | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

κρουαζιερόπλοια
25 Shares

Στο λιμάνι της Σούδας κατέφθασαν δύο κρουαζιερόπλοια της Silversea Cruises.

Πρόκειται για το Silver Explorer και το Silver Moon, ένα νεότευκτο υπερπολυτελές πλοίο κρουαζιέρας, που ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

“Η Ελλάδα μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε και πάλι την κρουαζιέρα που έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. Είναι ένας από τους τομείς που δεν έχει ανοίξει πουθενά” είπε στο zarpanews ο Διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρίας “Silversea Cruises” στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης.

 

Το Silver Moon είναι το ολοκαίνουργιο πλοίο της εταιρίας και θα ξεκινήσει από την Ελλάδα στις 18 Ιουνίου. Ωστόσο λόγω της καλής σχέσης που έχουμε με τα Χανιά αποφασίσαμε να φέρουμε εδώ τα πλοία.

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο δεν είναι τόσο μεγάλο, χωράει 110 επιβάτες, αλλά είναι luxury και κάνει σπέσιαλ κρουαζιέρες στην Αρκτική και την Ανταρκτική, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη.

Φωτογραφίες: Stauroulakis Panayiotis

 

 

κρουαζιερόπλοια
συνεχεια αναγνωσης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πένθος στο Κρητικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μίλτος Ανδρεανίδης

Δημοσιεύτηκε

στις

Μίλτος Ανδρεανίδης

Πένθος για το Κρητικό ποδόσφαιρο και κυρίως για την οικογένεια του ΟΦΗ.

Μετά από πολύμηνη μάχη ο Μίλτος Ανδρεανίδης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς, νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και σε ηλικία 62 χρονών έφυγε από την ζωή αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του και δύο παιδιά του.

Αγωνίστηκε σε Κιλκισιακό, ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ.

φωτογραφία του- Μίλτος Ανδρεανίδης

Με τον ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1987 και το Βαλκανικό Κύπελλο το 1989.

Είχε γεννηθεί στο Κιλκίς στις 27 Απριλίου 1959.

Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Team Manager των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Μίλτος Ανδρεανίδης
συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΉΤΗ

Εστίαση στην Κρήτη: Πήγαν… περίπατο τα μέτρα | Στοίχημα ο τουρισμός

Δημοσιεύτηκε

στις

εστιαση ανοιγμα

Το πρώτο δεκαήμερο μετά το “άνοιγμα” της, συμπληρώνει η εστίαση και στην Κρήτη, με αρκετά συμπεράσματα να έχουν ήδη εξαχθεί τόσο για τα “μέτρα” κάτω από τα οποία επιχειρήθηκε – μετά από έξι και πλέον μήνες που τα ρολά αυτών των επιχειρήσεων είχαν κατέβει – όσο και για την συμπεριφορά όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, επιχειρηματιών, προσωπικού των χώρων αυτών και φυσικά των ίδιων των πελατών.

Δέκα ημέρες μετά την πολυαναμενόμενη “πρεμιέρα”,  εύκολα διαπιστώνει κάποιος, ότι η δίψα των πρώτων ημερών (Δευτέρα του Πάσχα και η μεταχρονολογημένη Πρωτομαγιά) έδωσε την  θέση της στο “μούδιασμα” και αυτό με την σειρά του, οδήγησε σ’ ένα “παραγωγικό” Σαββατοκύριακο, στο οποίο οι περισσότερες επιχειρήσεις που λειτούργησαν, είδαν τα ταμεία τους να “ζεσταίνονται”. Ποιο είναι όμως το βασικότερο συμπέρασμα που έχει προκύψει όλες αυτές τις ημέρες, για τη “μεγάλη εικόνα” της εστίασης: ότι τα μέτρα, έχουν πάει περίπατο.

Τι κι αν οι “ειδικοί” – εκείνοι δηλαδή που εισηγούνται – αλλά κι εκείνοι που αποφασίζουν για τα “ανοίγματα” αλλά και για τα μέτρα που τα συνοδεύουν, για εβδομάδες ολόκληρες, έδιναν “μάχες” για το πως θα επιχειρούσαν το κομβικό για την κατάσταση της οικονομίας “άνοιγμα”…; Τι κι αν έγιναν σχεδιασμοί, τι κι αν εκδόθηκαν Φ.Ε.Κ., στην πράξη, οι περιορισμοί, καταργήθηκαν εν τη γενέσει τους.

Έλεγχοι δεν γίνονται πουθενά…

Οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, που σε προγενέστερο χρόνο, τον Ιούνιο του 2020 δηλαδή, αποτέλεσαν έναν δισεπίλυτο γρίφο,  αυτή την φορά η “εφαρμογή” τους, διέπεται από εντελώς διαφορετική “λογική”: Να χωρέσουν όλοι! Την ίδια ώρα, που οι αριθμητικοί περιορισμοί τίθενται εν αμφιβόλω, σε κυρίαρχο, αναδεικνύεται το ζήτημα της τήρησης των θεσπισμένων μέτρων, από την πλευρά των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών. Κατά κοινή ομολογία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το μέχρι σήμερα κατάσταση, οι έλεγχοι απουσιάζουν, με ότι αυτό συνεπάγεται.

“Μια δεύτερη κακή τουριστική χρονιά, θα είναι καταστροφική για την ελληνική – αλλά και ακόμη περισσότερο – για την τοπική οικονομία. Αυτό επιβάλλεται να κατανοήσουμε όλοι, που αυτές τις ημέρες κατεβαίνουμε με τις παρέες μας στα δημοφιλή στέκια και πίνουμε τις καφεδάρες και τις κρασάρες μας, σαν να πέθανε ο κορωνοϊός…”

Το συμπέρασμα αυτό, συνοδεύεται και από μια “κρυφή” παραδοχή: ότι δεν υπάρχει “διάθεση” εντατικοποίησης των ελέγχων, με “κυβερνητική” ανοχή. Το οικονομικό δηλαδή διακύβευμα της περιόδου αυτής, δείχνει να “στέλνει” σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα την υγειονομική δύσκολη πραγματικότητα, δημιουργώντας μια ισορροπία τρόμου, με εξαιρετικά επικίνδυνες προοπτικές, τώρα που η χώρα και η οικονομία τους, “παλεύουν” για να ξανασηκωθούν, πάνω σε κινούμενη άμμο…

Τα μέτρα απαξιώνονται στην… πράξη!

Όσο τα μέτρα δεν τηρούνται, τόσο και η “ατομική” ευθύνη, πηγαίνει και αυτή με την δική της σειρά περίπατο. Οι πολίτες, ούτως ή άλλως “κουρασμένοι” από τον πολύμηνο εγκλεισμό αλλά και με τα αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα που τον “συνόδευαν” όλο αυτό το χρονικό διάστημα, άφησαν – σχεδόν – πίσω τους την πανδημία. Η μάσκα σε πολλές περιπτώσεις “έφυγε” ακόμη και από το λαιμό – εκεί που την έφερε δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών εδώ και πολύ καιρό – τα SMS σχεδόν εξαφανίστηκαν – τυπικά θα πάψουν από τις επόμενες ημέρες – αλλά ήδη έχουν μπει για πολλούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως συμβαίνει και με το ωράριο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων. Επί της ουσίας λοιπόν, κι επειδή η εύρυθμη λειτουργία όλων των παραπάνω “ατομικών μέτρων” είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την “επιτήρηση” τους, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, όταν οι έλεγχοι απουσιάζουν, είναι προφανές ότι απαξιώνεται και η “εφαρμογή” τους.

Η εστίαση αποτελεί τον “προάγγελο” του τουρισμού…

“Οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, που σε προγενέστερο χρόνο, τον Ιούνιο του 2020 δηλαδή, αποτέλεσαν έναν δισεπίλυτο γρίφο,  αυτή την φορά η “εφαρμογή” τους, διέπεται από εντελώς διαφορετική “λογική”: Να χωρέσουν όλοι!”

Η εστίαση αποτελεί τον προπομπό του μεγαλύτερου και του σημαντικότερου ανοίγματος της ελληνικής οικονομίας: αυτό του τουρισμού. Ως επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και πολίτες, έχουμε υποχρέωση να καταθέσουμε το σύνολο των δυνάμεων μας, για να πετύχει το εν λόγω άνοιγμα, αλλά και να γίνει με τον μέγιστο δυνατό δείκτη ασφάλειας. Κι επειδή οι συνέπειες της μη τήρησης των μέτρων από το άνοιγμα της εστίασης, θα φανούν στους πραγματικούς δείκτες της πανδημίας, πάρα πολύ σύντομα, τουλάχιστον στον τομέα του τουρισμού, είναι επιβεβλημένο να υπάρξει ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ των κανόνων. Μια δεύτερη κακή τουριστική χρονιά, θα είναι καταστροφική για την ελληνική – αλλά και ακόμη περισσότερο – για την τοπική οικονομία. Αυτό επιβάλλεται να κατανοήσουμε όλοι, που αυτές τις ημέρες κατεβαίνουμε με τις παρέες μας στα δημοφιλή στέκια και πίνουμε τις καφεδάρες και τις κρασάρες μας, σαν να πέθανε ο κορωνοϊός…

Πηγή: kriti360.gr

 

εστιαση ανοιγμα
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap