Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ψάχνουν προσωπικό σε ξενοδοχεία για την τουριστική σεζόν που έρχεται

Δημοσιεύτηκε

στις

ξενοδοχεία προσωπικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανώνουν την «2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης», με στόχο την εύρεση προσωπικού ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, και με φόντο τις τεράστιες ελλείψεις που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου από τις 10πμ μέχρι τις 6μμ, παράλληλα σε 3 πόλεις.

Ξενοδοχείο «Ακάλι» στα Χανιά

Ξενοδοχείο «Jo-An Palace» στο Ρέθυμνο

Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στο Ηράκλειο

Η εκδήλωση επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί και επιθυμία όλων είναι, μαζί με την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην ιστοσελίδα του συλλόγου Cretanhotelmanagers.gr, να γίνει θεσμός για την εύρεση εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα της Κρήτης.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία  σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων cretanhotelmanagers.gr.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του ΓΓ της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Δημήτρη Κουμπαράκη: «Η Κρήτη αυξάνει συνεχώς τους επισκέπτες της γιατί είναι υπέροχος προορισμός. Αντέξαμε και περάσαμε την κρίση με επιτυχία με την συμβολή όλων μας και ελπίζουμε και το 2023 να συνεχιστεί με αυξητικούς ρυθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ