Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγανάκτηση από κατοίκους στην Κρήτη: «Είμαστε επί δέκα ημέρες χωρίς νερό»

Δημοσιεύτηκε

στις

διακοπη-νερου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νερό έχουν μείνει σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Κρήτης, στην Χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα σε Κουτουλουφάρι και Πισκοπιανό.

«Είμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού, με τόση ζέστη και σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού, με τόσα ξενοδοχεία και δεκάδες επιχειρήσεις και να μην έχουμε σταγόνα νερό επί δέκα ημέρες, αυτό δεν αντέχεται», όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του neakriti.gr, η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

Σύμφωνα με την ίδια, στο Πισκοπιανό (χωριό της κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου), όπως και στο γραφικό Κουτουλουφάρι, το νερό κόβεται καθημερινά χωρίς καμία ενημέρωση. Όπως καταγγέλλει η ίδια «επί δέκα ημέρες τώρα έχουμε συνεχείς διακοπές νερού σε ώρες αιχμής και το αφήνουν για κάποιες ώρες το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα από 7 έως 11 το βράδυ, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια ενημέρωση».

Όπως αναφέρει οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει, μάλιστα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ΔΕΥΑΧ, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν μια υπεύθυνη απάντηση για το τι γίνεται. «Οι διακοπές άρχισαν από τον Μάιο», όπως η ίδια αναφέρει. «Εδώ έχουμε ξενοδοχειακές μονάδες, με τόσο τουρισμό. Υπάρχουν ηλικιωμένοι, υπάρχουν οικογένειες με μωρά παιδιά. Δεν μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Τι θα γίνει; Ας ακούσουν οι υπεύθυνη και ας δώσουν μία υπεύθυνη απάντηση».

Αγανάκτηση σε χωριά της Κρήτης: Είναι χωρίς νερό εδώ και 15 μέρες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ