Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγανάκτηση σε χωριά της Κρήτης: Είναι χωρίς νερό εδώ και 15 μέρες!

Δημοσιεύτηκε

στις

βρυση με νερο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το νερό… νεράκι λένε κάτοικοι σε περιοχές του Ηρακλείου – «Βροχή» οι καταγγελίες πολιτών για έλλειψη νερού στα σπίτια τους σε χωριά του νομού.

Το τεράστιο πρόβλημα που υφίστανται ως κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα του δημοτικού διαμερίσματος Πετροκεφάλου, με την ύδρευση, καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Ειδικότερα, αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Πετροκέφαλο, καθώς στις κατοικίες οι οποίες είναι κτισμένες περιμετρικά του δημοτικού διαμερίσματος, εδώ και 15 ημέρες έχουν στεγνώσει οι βρύσες τους και δεν τρέχουν ούτε σταγόνα.

Οι άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κινηθεί για να βρουν λύση, καθώς νερό προμηθεύονται από τον Άγιο Μύρωνα και αυτό που γνωρίζουν -όπως τους ενημέρωσε υδρονομέας- είναι ότι η δεξαμενή είναι γεμάτη, ωστόσο δεν γνωρίζουν τον λόγο που εκείνοι δεν έχουν σταγόνα, ούτε για τις βασικές τους ανάγκες. Την ίδια ώρα μία παρόμοια κατάσταση, σύμφωνα με καταγγελίες, βιώνουν και οι κάτοικοι του χωριού Ρουφά του Δήμου Φαιστού. Κάτοικοι επικοινώνησαν με το neakriti και κατήγγειλαν ότι κόβεται το νερό και δεν έχουν ούτε να πιούν για μέρες. «Αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο μέσα στο καλοκαίρι», όπως αναφέρουν.

Οι ίδιοι ζητούν μία υπεύθυνη απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα, καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες μέσα στο καλοκαίρι, ενώ από την άλλη δεν είναι εφικτό να αγοράζουν το νερό, καθώς όπως μας εξομολογείται κάτοικος του Πετροκεφάλου, το ένα βυτίο που έχει 7 κυβικά νερού κοστίζει 120 ευρώ για κατανάλωση τριών ημερών. «Η κατάσταση είναι απελπιστική», συμπληρώνει με αγανάκτηση.

Μεσαρά: Μαίνεται ο «πόλεμος» του νερού – Μηνύσεις και συλλήψεις για το χαμένο νερό!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ