Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Με μόλις 5 χιλιάδες Ευρώ ανοίγεις δικό σου Σουβλατζίδικο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης δηλαδή, οι μόνες ελληνικές επιχειρήσεις που φαίνεται να στεριώνουν -αν εξαιρεθεί ο τουρισμός που ως βαριά ελληνική βιομηχανία ξεπέρασε τους σκοπέλους- είναι εκείνες της εστίασης. Όλοι θέλουν να ανοίξουν το δικό τους σουβλατζίδικο!

Σίγουρα σε αυτό βοηθάει και η στροφή του κόσμου προς περισσότερο πατροπαράδοτες γεύσεις. Προς περισσότερη ελληνική τροφή ακόμη και όταν πρόκειται για φαγητό στο χέρι -προτιμώντας το σουβλάκι το ελληνικό από το αμερικάνικο μπέργκερ.

Άλλωστε το εθνικό μας junk food παραμένει πάντα λαχταριστό, χορταστικό και (σχετικά) φτηνό!

Υπόθεση Σουβλατζίδικο: Τι λένε οι ειδικοί;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα σουβλατζίδικα άντεξαν καλύτερα στην κρίση, διότι διατήρησαν χαμηλά τις τιμές, απορροφώντας συχνά τον ΦΠΑ λόγω μειωμένου λειτουργικού κόστους.

Αν και η κρίση επηρέασε όλη την εστίαση, το σουβλάκι έχει καταφέρει να κερδίζει μερίδια αγοράς, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να επενδύονυ τα λεφτά τους σε αυτό.

Στον γύρο μάλιστα έχουν επενδύσει και μεγάλες εταιρείες όπως η Creta Farms, η οποία υποστηρίζει πώς ένα σουβλατζίδικο μπορεί να χρειαστεί και μέχρι 100 κιλά γύρο την ημέρα.

Τώρα και Franchise Σουβλατζίδικο!

Αν τώρα κάποιος δε θέλει να αναλάβει όλο το ρίσκο, φαίνεται πώς υπάρχει και μια πιο σίγουρη λύση, αρκεί να απευθυνθεί στους Souvlistas.

Οι Souvlistas είναι μια καινούρια αλυσίδα παραδοσιακών εστιατορίων και delivery  στην Αθήνα που συνδυάζουν το αγαπημένο φαγητό όλων των Ελλήνων, το σουβλάκι, με επιπλέον γευστικές επιλογές, σε ένα πλούσιο μενού μεσογειακής διατροφής.

Η μεγάλη τους επιτυχία τους έκανε να επεκταθούν και στην υπόλοιη Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία.

Η μεγάλη προσέλευση στο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας και η αποδοχή του κόσμου, οδήγησε τα Souvlistas στην απόφαση να επεκταθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία).

Οι Souvlistas λοιπόν ψάχνουν συνεργάτες. Και τα μόνο που χρειάζονται είναι οι προυποθέσεις που ακολουθούν

Φτιάξε το δικό σου σουβλατζίδικο

Αν έχετε ήδη οβελιστήριο το κόστος μετατροπής είναι μικρό αφού χρειάζεται μόνο βάψιμο, νέα επιγραφή και φώτα.

Για όσους θέλουν όμως να ξεκινήσουν από την αρχή, για το στήσιμο ενός νέου καταστήματος το κόστος κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ, ενώ το δικαιώματα χρήσης είναι το 3% του μηνιαίου τζίρου.
Η αλυσίδα από την άλλη πλευρά εγγυάται την παροχή τεχνογνωσίας, την εκπάιδευση προσωπικού, την συνεχή ανανέωση προϊόντων, το ενιαίο σύστημα πωλήσεων, τεχνική υποστήριξη τεχνολογικού εξοπλισμού και τέλος ενιαίο e-shop για online παραγγελίες και διαδικτυακές πωλήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ