Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Δείτε πώς κλέβουν τις νέες Mercedes μέσα σε 20 δευτερόλεπτα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λογικά έχετε καταλάβει ζούμε πια σε εποχές που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με διαστημικές ταχύτητες. Όμως όσο μπροστά και να πηγαίνουμε, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πώς και οι νέες τεχνολογίες δεν έχουν τα τρωτά τους σημεία, αφού ως γνωστόν όσο εξελίσσονται οι νόμιμες επιχειρήσεις τόσο εξελίσσονται και οι… παράνομες. Κάτι που μπορείς να καταλάβετε εύκολα παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο με μία «άτυχη» Mercedes που βρήκαμε στο ίντερνετ.

Όπως οι μάρκες αυτοκινήτων εξελίσσουν τις τεχνολογίες τους, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσουν και τα συστήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι κλέφτες. Αντί για το παραδοσιακό κλειδί, τώρα πια τα σύγχρονα αμάξια χρησιμοποιούν έναν διακόπτη, ένα κουμπί για να πάρει μπρος η μηχανή. Αυτή είναι η «αδυναμία» που εκμεταλλεύονται οι επαγγελματίες κλέφτες.

Στο βίντεο που θα δείτε, δύο κλέφτες καταφέρνουν σε λιγότερο από ένα λεπτό να κλέψουν μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz C-Class που βρίσκεται παρκαρισμένη έξω από ένα σπίτι. Κάτι που συνέβη πριν λίγο καιρό στην Αγγλία και φοβόμαστε πώς μπορεί να συμβεί με τον ίδιο τρόπο και στα μέρη μας.

Δείτε την Mercedes να κάνει «φτερά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ