Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Υπόθεση Κική Κούσογλου: Το χρονικό της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγγελική Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή για το 2023 γυρνάει το ρολόι 18 χρόνια πίσω και ασχολείται με την υπόθεση της Κικής Κούσογλου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πρόκειται για μια γυναικοκτονία που συνέβη το 2005 στη Βέροια, παγώνοντας όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, ο γυναικοκτόνος Δάνος Μουρατίδης παντρεύτηκε και συνεχίζει τη ζωή του στο εξωτερικό. «Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί.

Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Κικής Κούσογλου, Δέσποινα.

Ο δολοφόνος με το «αγγελικό» πρόσωπο

Η υπόθεση της Κικής Κούσογλου ξεκίνησε το 2005 ως μια εξαφάνιση. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές – και βασικός ύποπτος για τις Αρχές – ο τότε σύντροφός της Δάνος Μουρατίδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναζητώντας την αγαπημένη του. Και μπορεί τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης να απέφευγε την όποια δημόσια εμφάνιση, η επιμονή της Αγγελικής Νικολούλη ωστόσο τον οδήγησε να βγει στη μικρή οθόνη και η κουβέντα τους ανέδειξε ουσιαστικά την ενοχή του.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ