Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Πρωτοβουλία Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Θα δώσουμε επίδομα για το 3ο παιδί

Δημοσιεύτηκε

στις

Γιαννακόπουλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διπλή δράση με αφορμή τα 100 χρόνια της Βιανέξ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Επίδομα για το τρίτο παιδί σε οικογένειες ακριτικών περιοχών και ελληνική σημαία για να αυξηθεί το αίσθημα υπερηφάνειας για την πατρίδα, σε όλα τα παιδιά πρώτης δημοτικού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε εκδήλωση για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Βιανέξ, ανακοίνωσε διπλή δράση, ενημερώνοντας ότι θα δώσει επίδομα για το τρίτο παιδί σε οικογένειες ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Παράλληλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι θα δώσει από μια ελληνική σημαία σε όλα τα παιδιά πρώτης δημοτικού, προκειμένου να αυξηθεί το αίσθημα υπερηφάνειας για την πατρίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Ειδικά για φέτος και επειδή έχουμε την επέτειο του ενός αιώνα, θα ήθελα να ανακοινώσω και δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Πιστοί στις αξίες του Παύλου Γιαννακόπουλο, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε δύο εμβληματικές δράσεις σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική μας ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.
Σε μια εποχή που το δημογραφικό αναδεικνύεται σε νούμερο ένα πρόβλημα, στηρίζουμε την πυρηνική και παραδοσιακή οικογένεια μόνιμων κατοίκων ακριτικών περιοχών της χώρας, που επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο το τρίτο παιδί και πάνω. Σε όλα αυτά θα είμαστε δίπλα τους.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ με την υποστήριξη του ιδρύματος, Παύλος Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει με ένα σημαντικό ποσό χρηματικό ποσό, εκείνες τις οικογένειες που προχωρούν σε αυτή τη δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση. Προσφέροντας τους με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα έξοδα για το μεγάλωμα του μωρού τους.

Παράλληλα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς πάντα, θα διανείμει κατά το σχολικό έτος, 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών της χώρας ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα περηφάνειας της πατρίδας μας.

Έκλεισα τα 50 πριν από λίγες ημέρες. Σε κάθε εθνική γιορτή όλο και λιγότερα σπίτια βλέπω να έχουν έξω την ελληνική σημαία και να έχουν άλλες σημαίες, πολύχρωμες. Δεν είναι έτσι. Είμαστε Έλληνες. Υπάρχει ελληνική σημαία και αυτή πρέπει να κυματίζει παντού».

 

Πηγή: sdna

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ