Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Μανώλης Σελεγγίδης: Ο πρώτος των πρώτων συγκέντρωσε 19.800 μόρια στις Πανελλήνιες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι βαθμολογίες του 18χρονου μαθητή Μανώλη Σελεγγίδη από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πραγματικά εντυπωσιάζουν. Κατάφερε το απόλυτο 20 σε Μαθηματικά και Χημεία. Στην έκθεση πήρε 19,2 και στη Φυσική που τόσο δυσκόλεψε τους υποψηφίους, ο Μανώλης έγραψε 19,8 και κατάφερε να περάσει πρώτος στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Άλλωστε, με τους βαθμούς του, μπαίνει σε όποια σχολή επιθυμεί, ωστόσο ο ίδιος λέει ότι θα επιλέξει είτε τη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είτε Μηχανικών Υπολογιστών. “Δεν σπαταλούσα καθόλου χρόνο όταν διάβαζα, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος, χρειάζεται διάβασμα συστηματικό και συγκεντρωμένο, όταν το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα”, τόνισε.

Όπως είπε στην ΕΡΤ3 και τη δημοσιογράφο Λία Χριστάρα, μπορεί να κουράστηκε τον Ιανουάριο και να ένιωθε πως τελειώνουν οι δυνάμεις του αλλά επανήλθε γρήγορα, βρήκε τελικά ξανά τον βηματισμό του και τα έδωσε όλα λίγο πριν την τελική ευθεία. Τώρα, το μόνο που θέλει, είναι πρώτα να πάει διακοπές κάπου στη Χαλκιδική και στην Πάρο και μετά να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ<

Οι γονείς του ήταν άκρως υποστηρικτικοί στη μεγάλη του προσπάθεια και δεν τον πίεσαν ποτέ να διαβάσει, ανέφερε, ενώ το μόνο πράγμα που ζήτησε πριν από τη δύσκολη διαδικασία των εξετάσεων ήταν ένα…γαλακτομπούρεκο.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στο ertnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ