Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της στα social media–Υπογράφει με το επίθετο της μητέρας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία έχει αλλάξει το επώνυμό της στο Facebook και έχει βάλει της μητέρας της, Σδούγκου.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που η μεγάλη πλέον κόρη του Πύρρου Δήμα αποφάσισε να αλλάξει στα κοινωνικά δίκτυα το επίθετό της ωστόσο σημειώνεται ότι ο ίδιος ο αθλητής είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τα παιδιά του και τις σχέσεις του.

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα στεναχωρήθηκαν»

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας.
Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

O Πύρρος Δήμας έρχεται στο Ρέθυμνο

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ