Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το πρωί ο γιος μου με πήρε από το χέρι και δεν με άφηνε να φύγω»

Δημοσιεύτηκε

στις

Κεφαλογιάννη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πολιτική της πορεία.

«Αν είναι κάτι που μου λείπει αυτή τη στιγμή λόγω της προεκλογικής περιόδου, είναι ο χρόνος που θα ήθελα να έχω με τα παιδιά. Νομίζω, παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρά, ότι το καταλαβαίνουν. Σήμερα το πρωί, την ώρα που ήταν να έρθω εδώ, ζορίστηκα, ο γιος μου με πήρε από το χέρι και δε με άφηνε να φύγω. Αυτό είναι βέβαια το θέμα που έχουμε όλες οι γυναίκες που θέλουμε να έχουμε και τη δραστηριότητά μας, την καριέρα μας αλλά από την άλλη, και μια ισορροπημένη και όμορφη οικογενειακή ζωή» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Τα δίδυμα τρέχουν εδώ και πολλούς μήνες, πριν κλείσουν τον χρόνο. Είναι υπέροχο γιατί είναι αγόρι-κορίτσι και έχει και τρομερό ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πόσο διαφορετικοί είναι και σαν χαρακτήρες αλλά και από τη φύση. Το αγόρι και το κορίτσι γεννιούνται με πραγματικά τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και ένστικτα. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό. Κάπως έχουμε πετύχει, όταν κοιμούνται, να κοιμούνται ταυτόχρονα. Κάτι είναι και αυτό» ανέφερε σε συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ενδιαφέροντα είναι και τα όσα είπε αναφορικά με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα «Και ο Μίνως ασχολείται πάρα πολύ με τα μωρά και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που ισχύει γενικότερα για τους μπαμπάδες πια. Το λέω γιατί στη δική μας γενιά, οι μπαμπάδες ήταν μεν μια παρουσία με ειδικό βάρος, είχαμε μια σχέση πολύ ωραία, αλλά δεν ήταν αυτό το καθημερινό ενώ τώρα, ο Μίνως για παράδειγμα, είναι μαζί τους καθημερινά».
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ