Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ο Ορέστης Μήλιος είναι η πιο γνωστή φωνή των ελληνικών διαφημίσεων | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

ορεστης μιλιος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κινησιολογία, το βλέμμα, οι λέξεις που επιλέγει κανείς και φυσικά το ντύσιμό του. Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία με τη βοήθεια της οποίας κάνουμε την πρώτη ανάγνωση των ανθρώπων που μας είναι άγνωστοι. Για τους περισσότερους από εμάς η χροιά, οι διάφοροι επιτονισμοί, η ρυθμικότητα της φωνής δεν είναι μέρος της μεθοδολογίας αυτής. Για κάποιους άλλους όμως ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Αν ζεις και δραστηριοποιείσαι στην Ελλάδα, δεδομένα τη φωνή του την έχεις ακούσει. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι την ακούς αρκετές φορές μέσα στην ημέρα σου: Στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο YouTube. Μιλάμε ούτως ή άλλως για τη φωνή που ντύνει μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων χρόνων και αυτό δεν είναι για εκείνον απλά ένας τρόπος να βγάζει τα προς το ζην.

Μήλιος

Από μικρό παιδί έβλεπε τη φωνή του ως έναν τρόπο να επικοινωνεί, να νιώθει ότι ανήκει κάπου. Είναι τρομερός στις μιμήσεις και στα οικογενειακά τραπέζια συνήθιζαν να τον βάζουν στη μέση και να του ζητάνε να παριστάνει τη φωνή κάποιου άλλου. Η φωνητική μίμηση είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που δεν σταματούν ποτέ να είναι διασκεδαστικά. Εκεί κατάλαβα πόσο απολάμβανε να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν.

Στην αρχή, λοιπόν, αποφάσισε να ασχοληθεί με την stand-up κωμωδία, μία διέξοδο που έψαξαν πολλοί άνθρωποι της γενιάς του προκειμένου να εκφραστούν. Τελικά, βρήκε ένα μισάνοιχτο παραθυράκι ευκαιρίας και δεν θα το άφηνε ανεκμετάλλευτο. Ένα από τα πολλά χιουμοριστικά βίντεο που έκανε μαζί με την παρέα του έγινε viral. Για λίγες ημέρες όλοι μιλούσαν γι’ αυτό. Δεν του αρκούσαν οι λίγες ημέρες.

Κάποιος γνωστός γνωστού άκουσε τη φωνή του και εντυπωσιάστηκε. Από εκεί και πέρα χρειάστηκε προσπάθεια, μαθήματα, πρήξιμο σε φίλους και αγνώστους, «αγροτικό» σε μία εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών σποτ επαρχίας προκειμένου να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Το αστείο είναι ότι σε εκείνο το viral video ο ίδιος μιμούνταν για πλάκα μία από τις κλασικές φωνές χουλιγουντιανών τρέιλερ. Τελικά, η πρώτη μεγάλη δουλειά του ήταν να δανείσει τη φωνή του σε τρέιλερ. Στα σοβαρά αυτή τη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ