Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ο Kρητικός που επέστρεψε στο MasterChef με στόχο την νίκη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξανδρος είχε δηλώσει και πέρσι συμμετοχή στο MasterChef, και κατάφερε να φτάσει μέχρι bootcamp.

Ο Κρητικός ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκινεί με την ιστορία που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές καθώς κατάφερε να βγει νικητής.

Αυτή τη φορά επέστρεψε με σκοπό τη νίκη όπως είπε. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως η ιστορία του άγγιξε πολύ κόσμο που μοιράστηκε την ιστορία και είναι αποφασισμένος να βγει και πάλι νικητής.

” O μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ. Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ», εξομολογήθηκε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ