Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος: Έξι εμβάσματα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ έλαβε σε προσωπικό του λογαριασμό

Δημοσιεύτηκε

στις

αντώνης ρέμος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ ερευνάται ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του Αντώνη Ρέμου.

Το ποσό ανέρχεται συνολικά στα 1,8 εκ. ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο τραγουδιστής φέρεται να έχει εισπράξει κάποια χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας προκειμένου να αγοράσει εταιρεία αιολικών πάρκων.

Η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να έχει κρατήσει τα χρήματα μη δηλώνοντας τα στις φορολογικές του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, στις 19 Απριλίου του 2022 βρέθηκαν τρία εμβάσματα, δύο των 200.000 ευρώ και ένα των 150.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα, μεταφέρονται σε μία εταιρεία συμμετοχών, σε έναν προσωπικό φίλο του Αντώνη Ρέμου, 200.000 ευρώ ενώ στις 27 Απριλίου του 2022 ακόμα 200.000.

Στις 10 Μαΐου βρέθηκε ένα εισερχόμενο έμβασμα των 950.000 ευρώ ενώ την επόμενη ημέρα, στις 11 Μαΐου, ένα εξερχόμενο έμβασμα 450.000 ευρώ σε εταιρεία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στις 22 Ιουνίου βρέθηκαν δύο εμβάσματα των 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ. Όλα τα εμβάσματα ήταν από τον ίδιο άνθρωπο.

Η έρευνα συνεχίζεται ενώ ο φάκελος έχει πάει στον οικονομικό εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Τι απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ