Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΚΡΉΤΗ

Τεράστια επιχείρηση στην Κρήτη με 150 αστυνομικούς: Ανακάλυψαν χασισοφυτεία – μαμούθ!

Δημοσιεύτηκε

στις

χασισοφυτεια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή περίπου 150 αστυνομικών από 3 νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο – Ρέθυμνο και Χανιά) είναι σε εξέλιξη από το πρωί, με επίκεντρο την περιοχή του Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά, όπου βρέθηκε χασισοφυτεία περίπου 2000 δέντρων!

Παράλληλα, επιχειρήσεις έγιναν σε περιοχές του Μυλοποτάμου κυρίως σε Λιβάδια και Πέραμα, όπου βρέθηκαν επίσης μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες κι έγιναν συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι όλες οι υποθέσεις συνδέονται με την κύρια φυτεία στον Κουρνά.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που πιάστηκε μέσα στη φυτεία του Κουρνά και τριών Κρητικών, από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοπόταμου.

Είναι μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου δούλευαν εδώ και καιρό και κρίθηκε ότι ήρθε η ώρα να γίνει η επιχείρηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ευρήματα είναι πάρα πολλά, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακός – από το αποτέλεσμα της επιχείρησης – είναι ο συντονισμός και η συνεργασία τόσων δυνάμεων από διαφορετικές υπηρεσίες κατά την εκτέλεση της επιχείρησης με τον καθέναν να εκτελεί το ρόλο του άψογα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ