Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σερβιτόροι-δρομείς στην παραλία του Ρεθύμνου: Καθημερινός ο κίνδυνος λόγω ασυνείδητων οδηγών | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθλητές στίβου έχουν γίνει οι σερβιτόροι στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου, αφού για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που βρίσκονται στην παραλία πρέπει καθημερινά να περνάνε τον δρόμο εκατοντάδες φορές, και να έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη οδηγικής παιδείας εκείνων που δε σέβονται ούτε τη δουλειά τους ούτε καν τη σωματική τους ακεραιότητα.

Αγώνας δρόμου με εξαιρετική επικινδυνότητα είναι η καθημερινή εργασία των σερβιτόρων στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου. Η οδηγική παιδεία φαίνεται πως είναι πολλές φορές υπό εξαφάνιση, υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους να τρέχουν για να προλάβουν να κάνουν τη δουλειά τους, προσευχόμενοι να καταφέρουν να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια, απέναντι σε οδηγούς που δείχνουν να μην ενδιαφέρονται.

Την ίδια στιγμή, οι αμοιβές που λαμβάνουν οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είναι αντιπροσωπευτικές της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, με τους εργοδότες συχνά να μην αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ από θαύμα φαίνεται πως δεν έχουμε ως τώρα θρηνήσει θύματα.

Δείτε το ρεπορτάζ του neakriti:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ