Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο ακούς; Λίγες μέρες έμειναν για το μεγαλύτερο πανηγύρι της πόλης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πανηγύρια του Ρεθύμνου πλησιάζει σε μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Ιουλίου! Οικοδεσπότης για μία ακόμη φορά ο Άρης Ρεθύμνου, ο οποίος θα στήσει ένα ακόμα επιτυχημένο σκηνικό γλεντιού και διασκέδασης στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου στα Μισίρια.

Δεν είναι τυχαίο που, με εξαίρεση τις χρονιές της πανδημίας, οι εκδηλώσεις του Άρη Ρεθύμνου συγκεντρώνουν περί τα 2.000 άτομα, με γλέντια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ευρύτερη περιοχή. Όσοι έχουν βρεθεί σε βραδιές προηγούμενων ετών γνωρίζουν. Για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα φροντίσουν να το ζήσουν φέτος από κοντά!

Όπως και πέρυσι, ο Νίκος Καρκάνης με το συγκρότημά του θα αναλάβουν να διασκεδάσουν το πλήθος του κόσμου που θα σπεύσει να απολαύσει την υπέροχη κρητική βραδιά!

Ο καθιερωμένος, πλέον…. χαμός στο Ρέθυμνο, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και αν επιθυμείς να αποτελέσεις μέρος του, σε προτρέπουμε να προνοήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κλείσεις θέση με το παρεάκι σου, γιατί από ό,τι μαθαίνουμε τα τηλέφωνα των διοργανωτών τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά!

Τηλ. κρατήσεων 6983142405

Για μία ακόμη χρονιά το Daynight.gr θα είναι ο Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης και θα σας μεταφέρει με εικόνες και βίντεο όλα τα στιγμιότυπα της Κρητικής βραδιάς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ