Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οι «Δότες Ζωής» και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου οργανώνουν εξωτερικές αιμοδοσίες!

Δημοσιεύτηκε

στις

αιμοδοσία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ρεθύμνου, προχωρούν σε μια πολύ σπουδαία κίνηση διοργανώνοντας εν ευθέτω χρόνω σε εξωτερικές αιμοδοσίες.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Φίλoι μας!

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα,  αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που διανύουμε, δε χωράνε διαχωρισμοί! Δε χωράει το εγώ, αλλά μόνο το ΕΜΕΙΣ! Μην επιτρέψουμε σε κανένα να κλείσει και την ψυχή μας!

Στο καταστάλαγμα των ημερών ας γίνει σε όλους συνήθεια σκέψης ένα πράγμα: “Πώς μπορώ να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου, όταν ο διπλανός μου έχει πρόβλημα; Πώς μπορώ να κλείνω τα αυτιά μου όταν ο συνάνθρωπός μου ζητάει βοήθεια για το αυτονόητο;”

Aνάμεσά μας βρίσκονται γνωστοί, άγνωστοι που εκλιπαρούν για βοήθεια κι εμείς οφείλουμε να μην αφήσουμε τη φωνή τους να πέσει στο κενό. Είναι χρέος να σταθούμε και χωρίς φόβο να βοηθήσουμε όποιον μάς έχει ανάγκη. Γιατί τώρα μάς χρειάζεται, ίσως περισσότερο, όσο ποτέ άλλοτε!

Χρειάζονται ΑΙΜΑ! Αίμα για να ζήσουν, για να αναπνεύσουν, για να συνεχίσουν να ελπίζουν!  Ας μην αφήσουμε να μας κυριεύσει ο φόβος αλλά να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βρει δύναμη για να σταθούμε δίπλα τους! Τώρα, σήμερα, αύριο! Μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς με πράξεις το Νοσηλευτικό προσωπικό κι όχι μόνο με παλαμάκια από το μπαλκόνι μας…

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το Τμήμα Αιμοδοσίας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις εξωτερικές αιμοδοσίες που εκτάκτως διοργανώνει ώστε να συνεισφέρει από το δικό του μετερίζι στην προσπάθεια αυτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ε.ΚΕ.Α o COVID-19 δε μεταδίδεται μέσα από τη διαδικασία μετάγγισης αίματος και των παραγώγων του.

  Τις δύσκολες αυτές στιγμές της κρίσης ας αντλήσουμε δύναμη από την καρδιά μας κι ας μοιραστούμε την ανθρωπιά μας, την ευαισθησία μας, τον χρόνο μας και λίγο από το ΑΙΜΑ μας με τον συνάνθρωπό μας!

Δίνω Αίμα, Χαρίζω Ζωή!
Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης Τώρα!

«ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης

facebook  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής

τηλ. επικοινωνίας: 697 929 5491

e-mail: seareth.doteszois@gmail.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ