Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Creta Farms: Στα χέρια του Δημήτρη Βιντζηλαίου και επίσημα η επιχείρηση

Δημοσιεύτηκε

στις

Βιντζηλαίος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού-πρωτοκόλλου για την μεταβίβαση του ενεργητικού και του παθητικού της Creta Farms (ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ) στην ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (τέως Impala Hellas), συμφερόντων του Δημήτρη Βιτζηλαίου, ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 23.10.2020 υπεγράφη μεταξύ της Εταιρείας και της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ (τ. «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.») το από 23.10.2020 Ιδιωτικό Συμφωνητικό – Πρωτόκολλο Μεταβίβασης Επιχείρησης.

Δυνάμει του εν λόγω Πρωτοκόλλου, η Εταιρεία μεταβίβασε στη ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ, η οποία αποδέχτηκε και ανέλαβε την Επιχείρηση της Εταιρείας, όπως αυτή ορίζεται στην από 05.02.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης, ήτοι μέρους του ενεργητικού (Μεταβιβαζόμενο Ενεργητικό) και του παθητικού (Μεταβιβαζόμενο Παθητικό) της Εταιρείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προαναφερόμενη Συμφωνία Εξυγίανσης, την υπ’ αριθ. 11/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου και το από 23.10.2020 Πρωτόκολλο».

 

Τα σχέδια του Δημήτρη Βιντζηλαίου

Στην πλευρά του Δημήτρη Βιντζηλαίου επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για την πορεία εξυγίανσης της Creta Farms.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγική διαδικασία έχει αποκατασταθεί πλήρως και πλέον ξεπερνάει τους 300 τόνους την εβδομάδα ενώ οι περισσότεροι κωδικοί έχουν επιστρέψει στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Ανοδικά κινούνται και οι πωλήσεις της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, παρά τη σημαντική πτώση που παρατηρείται στο κανάλι του Horeca (εστίαση, ξενοδοχεία, catering) λόγω της πανδημίας ενώ παράλληλα αυξάνεται το μερίδιο της στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων, το οποίο υπολογίζεται πως υπερβαίνει το 16%

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο ενοποίησης της «Λακωνικής Τροφίμων» με την Creta Farms. Η δημιουργία ενός ενιαίου ομίλου τροφίμων, με ευρύ αποτύπωμα στην ελληνική αγορά αποτέλεσε στρατηγική στόχευση του Δημήτρη Βιντζηλαίου, απ’ όταν άρχισε να διεκδικεί την κρητική αλλαντοβιομηχανία των αδελφών Δομαζάκη.

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταφορά μεγάλου μέρους της παραγωγής του εργοστασίου της Λακωνικής Τροφίμων στη Σπάρτη, στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο. Πρόκειται όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν για ένα ιδιαίτερο απαιτητικό project, το οποίο θα βελτιώσει την αποδοτικότητα του ομίλου.

Πηγή: mononews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ