Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Μπράβο κυρία Ελένη: Η Ρεθυμνιώτισσα φίλαθλος που έμεινε δίπλα σε ποδοσφαιρίστρια όσες μέρες νοσηλευόταν!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζει το τι σημαίνει να είσαι Ρ.Ε.Α (Ρεθυμνιακή Ενωση Αθλητών) έβγαλε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, ευχαριστώντας την κα Ελένη Γαλανάκη. Η τελευταία, πέρα από το γεγονός ότι δεν λείπει από αγώνα της ομάδας, πήγαινε και φρόντιζε την αθλήτρια του σωματείου Αγγελική Παντερή, καθ’ όλη τη διάρκεια που η τελευταία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Τέτοιες κινήσεις είναι που θέλουμε γύρω απο τον αθλητισμό και αξίζει να τις βγάζουμε. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ!

Η ανακοίνωση:

«Η ΡΕΑ είναι οικογένεια και φαίνεται με πράξεις. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε να είμαστε όλοι ένα, να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και στα καλά και στα άσχημα.Γι’ αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να πούμε χίλια μπράβο στην φίλη της ομάδας μας κα Ελένη Γαλανάκη, που εκτός ότι δεν λείπει από κανέναν αγώνα της ομάδας όλη τη χρονιά, τις τελευταίες μέρες έδειξε με τις πράξεις της τι πρεσβεύουμε σαν παΡΕΑ.

Η κυρία Ελένη καθ’ όλη τη διάρκεια που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου η αθλήτρια μας, Αγγελική Παντερή, πήγαινε καθημερινά να φροντίζει την κοριτσάρα μας, της πήγαινε φαγητό και ό,τι άλλο ήθελε σα να ήταν μέλος της οικογένειας της. Μπράβο κα Ελένη».

Πηγή: athlitiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ