Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Πού και πότε θα κοπεί το ρεύμα σήμερα στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

08:00-10:00 Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Creta Beach, Agapi Beach, Marilena, Lambi, Minoa, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Santa Marina, ξενοδοχεία Κλινάκη και Παγωμένου.Στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, ταβέρνα Πέριξ στον Αλμυρό, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

08:00-12:00 Στην Αμμουδάρα στην οδό Διός, στην περιοχή του ξενοδοχείου Κλινάκη.

09:00-12:00 Στην Αμμουδάρα τμηματικά στις περιοχές της ταβέρνας Πετούση, της ταβέρνας Μπαρμπα Γιώργος, του σινε Τεχνόπολης και στις οδούς Γοργόνας, Πάρου, Μακεδονίας, Ηλέκτρας, Σελήνης, Νάξου, Σύρου, Πόρου, Κω, Αιόλου, Αγ.Ραφαήλ, Πινδράρου, Κόνδου, Μήλου και στη λεωφ.Ανδρ.Παπανδρέου από την οδό Γοργόνας μέχρι την οδό Αγ.Ραφαήλ.

10:00-11:00 Στο Δ.Ηρακλείου, γενικά στο χωριό Κρουσώνα και στις περιοχές της Αγ.Ειρήνης, του ιδρύματος Αγ.Σπυρίδωνα, της ταβέρνας Ξαθέρι και του φωτοβολταϊκού πάρκου Μαρκουλάκη.

12:00-14:00 Στην Αμμουδάρα, στον Γαζανό ποταμό, στην περιοχή της παραλίας Heaven beach στις οδούς Καρπάθου, Μήλου, Τήνου, Σύρου, Πάτμου και Λέρου.

12:30-15:00 Στο Δ. Μαλεβιζίου, στην ΒΙΠΕ Τυλίσου, στη περιοχή της βιοτεχνίας Τσαφαντάκη, και της επιχείρησης Καθέρη.

13:00-16:00 Στην Αγ.Μαρίνα στο Τσαλικάκι, στην οδό Κωστή Παλαμά μετά παρόδων.

Νομός Χανίων

08:15-15:00 Στον Δ. Πλατανιά, στις περιοχές Ντερες, Ζουνακι, Παπαδιανά

Νομός Ρεθύμνου

12:00-15:00 Στον Δ. Ρεθύμνου στις περιοχές Πρινές Βεδεροι Γεράνι.

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ