Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

«Οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη ΔΕΝ το «παίζουν» ηρωίδες!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ έκρινε σκόπιμο να παραθέσει μια σειρά από διευκρινήσεις  σχετικά με την άξια συγχαρητηρίων απόφαση των 10 νοσηλευτριών να στηρίξουν εθελοντικά συναδέλφους τους στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι οι κυρίες αυτές δε ζήτησαν ΚΑΜΙΑ εξαργύρωση της προσφοράς τους αυτής, ενώ σημειώνεται ότι δε  άφησαν εκτεθειμένα τα νοσοκομεία της Κρήτης και τους συναδέλφους τους για να το “παίξουν” ηρωίδες.
Αναλυτικά:
Συνεχίζεται η προσπάθεια των νοσηλευτών μας στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται η προσπάθεια των υγειονομικών μας στην Κρήτη.
Μερικές διευκρινίσεις για τους νοσηλευτές μας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

  • Οι Κυρίες αυτές κατέχουν θέση εργαζομένου σε νοσοκομείο της Κρήτης. Επομένως θα μπορούσαν να παραμείνουν στα τμήματα ή κλινικές που υπηρετούν, ωστόσο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ δέχτηκαν να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν συναδέλφους.
  • Οι Κυρίες αυτές λαμβάνουν την ίδια οικονομική αμοιβή όπως όλοι οι συνάδελφοί τους.
  • Οι Κυρίες αυτές δεν “ΚΛΕΒΟΥΝ” τη δουλειά άλλου νοσηλευτή στη Θεσσαλονίκη, αλλά βοηθούν λόγω της εμπειρίας τους σε ΜΕΘ, συναδέλφους τους που έχουν νοσήσει ή βρίσκονται σε ατομικό περιορισμό ως στενή επαφή.
    Συνεχίζεται η ενίσχυση με ΝΕΟ νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
  • Οι Κυρίες αυτές δε ζήτησαν ΚΑΜΙΑ εξαργύρωση της προσφοράς τους αυτής.
  • Οι Κυρίες αυτές δε θα άφηναν εκτεθειμένα τα νοσοκομεία της Κρήτης και τους συναδέλφους τους για να το “ΠΑΙΞΟΥΝ” ηρωίδες.
  • Κανείς υγειονομικός μας δεν περισσεύει. Ωστόσο φυσικά και δε θα δημιουργήσει πρόβλημα η μετάβαση τους στη συμπρωτεύουσα. Λάβαμε την απόφαση έπειτα από σκέψη και συζήτηση με τους Διοικητές των Νοσοκομείων μας, ώστε να μην υπάρξει κανένα κενό στα νοσοκομεία της Κρήτης.
  • Έρχονται και άλλοι νοσηλευτές να αναλάβουν τις επόμενες ημέρες στα νοσοκομεία μας, συνεχίζοντας την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.
  • Οι αποφάσεις της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των συνεργατών μας, δε λαμβάνονται για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Δείτε περισσότερα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ