Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Θετικές στον κορονοϊό δύο νοσηλεύτριες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου διαγνώστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες θετικές στον κορωνοϊό με rapid test και αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.
Μάλιστα, η μια από αυτές ήταν στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Έντονη λοιπόν είναι η ανησυχία για την διασπορά του κορωνοϊού στον Άγιο Νικόλαο μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στην περιοχή. Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε έλεγχος με μοριακά test PCR από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο βρεφονηπιακό σταθμό της Αμμούδας και ελέχθηκαν περισσότερα από 90 άτομα, παιδιά και ενήλικες και τα αποτελέσματα των τεστ αναμένεται να δείξουν την πλήρη εικόνα.
Οι εκτιμήσεις όμως γεννούν προβληματισμό, διότι από τα μέχρι τώρα κρούσματα φαίνεται πως η διασπορά είναι μεγάλη στο συγκεκριμένο σταθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε άλλο ένα θετικό παιδάκι 10 χρονών που είναι αδελφάκι θετικού βρέφους από το βρεφονηπιακό σταθμό στην Αμμούδα.
Όπως επισημαίνει η Αθηνά Καρπούζη Επόπτρια Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ στο Λασίθι, θα υπάρξει συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αγίου Νικολάου, της Περιφέρειας Κρήτης και των αρμόδιων φορέων για να υλοποιηθούν και τα τεστ εντός διερχόμενου αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο. «Είμαστε ήδη σε επαφές με σκοπό να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα για τη δράση αυτή», επισημαίνει η Κα Καρπούζη.
Πηγή: anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ