Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός γυρνάει από την ξενιτιά, οι συμπατριώτες του καίνε το αμάξι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία έζησε ένας Κρητικός που επαναπαττρίστηκε. Το αυτοκίνητό του έμεινε από βενζίνη πάνω στον δρόμο, σε σημείο όμως που δεν ενοχλούσε κανέναν, κοντά στην είσοδο του χωριού. Για άγνωστο λόγο όμως μέχρι στιγμής, όταν επέστρεψε το πρωί να το πάρει, το βρήκε να έχει καεί ολοσχερώς!

Ο συνταξιούχος συμπατριώτης μας, που γύρισε στον τόπο του μετά από πολλά χρόνια ξενιτιάς μάλλον, θα βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που πήρε αυτήν την απόφαση της επιστροφής.

Τι λέει ο ίδιος ο Κρητικός;

«Ντροπή! Είμαι συνταξιούχος και μετά από εξήντα χρόνια στο εξωτερικό ήρθα στην Κρήτη, για να ολοκληρώσω τον κύκλο της ζωής μου εδώ: Στην Κρήτη, τη χώρα των προγόνων μου, για την Ελευθερία της οποίας ο παππούς μου έδωσε την ίδια τη ζωή του πριν από 121 χρόνια ακριβώς.

Ως υποδοχή μου κάψατε άδικα το αυτοκίνητό μου. Δεν έχω αποταμιεύσεις, ζω μόνο με τη σύνταξή μου και δεν διαθέτω τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσω ένα άλλο αυτοκίνητο.

Πάντα επαινούσα στους φίλους μου στο εξωτερικό την ομορφιά της Κρήτης, τη φιλοξενία, τη λεβεντιά, τη δικαιοσύνη και τις πολλές άλλες αρετές των Κρητών. Τώρα; Ντρέπομαι να τους πω τι μου συνέβη. Λυπηρό πολύ.

Κυρίως αισθάνομαι Οίκτο. Σας λυπάμαι εσάς που το κάνατε αυτό, μια τέτοια βάρβαρη πράξη, γιατί θα πρέπει να υπάρχει πολύ απελπισία μέσα σας για να κάνετε κάτι τέτοιο.

Εύχομαι να βρείτε τη δύναμη να συγχωρήσετε τον εαυτό σας. Η δική μου συγχώρεση σας έχει ήδη δοθεί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ