Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Κρήτη μπορεί να βοηθήσει – Έκκληση από 14χρονο που χρειάζεται 35.000 ευρώ για σημαντικό χειρουργείο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει 14χρονος μαθητής από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και υπάρχει επείγουσα ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Ταυτόχρονα απαιτείται η συγκέντρωση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού το οποίο η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί να συγκεντρώσει.

Έκκληση σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου – 35.000 ευρώ για την επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το 1ο Γυμνάσιο απέστειλε επίσημο έγγραφο το οποίο μέσω της Β’θμιας Εκπαίδευσης έφθασε σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο 14χρονος μαθητής χρήζει «άμεσης χειρουργικής επέμβασης οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του μηνός Δεκεμβρίου».

Ειδικότερα στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ποσό για άγνωστο λόγο δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ με συνέπεια η οικογένεια να εκπέμπει σήμα SOS προκειμένου να καταφέρει να σώσει το 14χρονο παιδί που υποφέρει αρκετά χρόνια από τη σπάνια ασθένεια και πλέον χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση.

iban

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ