Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Βίντεο: Η στιγμή που οδηγός στα Χανιά κάνει παράνομη προσπέραση και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα τύχης το γεγονός πως δεν σημειώθηκε τροχαίο στα Χανιά. Οδηγός μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση και όπως φαίνεται στο βίντεο, καταφέρνει να επιστρέψει στη λωρίδα του, πριν σημειωθεί σύγκρουση. Τις εικόνες κατέγραψε οδηγός που ακολουθούσε, με τη σημείωση πως το συγκεκριμένο όχημα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και παρανομίες για ώρα.

Όλα έγιναν την Κυριακή 23 Ιουνίου του 2024, στο Καστέλι στα Χανιά. Σε ένα δρόμο που δείχνουν οι εικόνες έχει μια σειρά από προβλήματα. Τόσο στην άσφαλτο, όσο και στη διαγράμμιση των λωρίδων.

Οδηγός, όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews, προσπερνούσε αυτοκίνητα σε όλη τη διαδρομή μέσα στο Καστέλι, μέσα στον κόσμο. «Προσπερνούσε ακόμα και λίγο πριν το ραντάρ στο αντίθετο ρεύμα εκεί που στρίβουμε και για Καλουδιανά» τονίζει οδηγός που ακολουθούσε και κατέγραφε τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

Όχι μόνο έκανε προσπέραση σε διπλή διαχωριστική γραμμή μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, αλλά το έκανε ενώ περνούσαν αυτοκίνητα από την άλλη κατεύθυνση.

Όλα αυτά την ώρα που οι έλεγχοι στην Κρήτη και τα Χανιά συνεχίζονται, χωρίς όμως να περιορίζουν τα τροχαία στους δρόμους. Παρά τις εκκλήσεις και παρά τα πρόστιμα που κατά καιρούς επιβάλλονται, η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μεγαλώνει διαρκώς και μέσα στο 2024.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ