Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Αγ. Ρουμέλης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγωνία ξανά από τους κατοίκους της Αγίας Ρουμέλης στα Χανιά, καθώς κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γιατρό κατά την χειμερινή περίοδο.

 

Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιάννης Τζατζιμάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι παρά τις διαβεβαιώσεις για παρουσία γιατρού και κατά τον χειμώνα, η περιοχή κινδυνεύει να μείνει ξανά άνευ ιατρικής κάλυψης.
Όπως ανέφερε ο κ. Τζατζιμάκης χαρακτηριστικά «υπάρχει ΦΕΚ το οποίο αν τηρηθεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όμως δεν τηρείται και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό. Είχαμε δύο γιατρούς το καλοκαίρι και μας παίρνουν και τους δύο. Αυτό σημαίνει πλήρης απαξίωση για τον ντόπιο κάτοικο. Είμαστε πολίτες αυτού του κράτους, ασφαλισμένοι και δικαιούμαστε το πιο βασικό, την ιατρική περίθαλψη».

Συνεχίζοντας ο κ. Τζατζιμάκης επεσήμανε πως «μας λένε ότι θα μας φέρνουν γιατρό δύο φορές την εβδομάδα. Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή έχει καράβι. Αυτή τη Δευτέρα οι προγνώσεις του καιρού δίνουν ανέμους που συνεπάγεται απαγορευτικό για το καράβι, ήδη λείπει πέντε μέρες ο γιατρός. Θέτω ερώτημα στην 7η ΥΠΕ. Αν τύχει επείγον περιστατικό, πώς θα το αντιμετωπίσουν;», ενώ συνέχισε λέγοντας «είμαστε παθόντες ήδη από την περυσινή σεζόν όπου χρειάστηκε γιατρός και δεν υπήρχε και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε κακοκαιρία και ότι είμαστε αποκομμένοι, έφτασε ελικόπτερο την άλλη μέρα το πρωί από όταν το ζητήσαμε, με την υγεία του ανθρώπου που είχε υποστεί εγκεφαλικό να επιδεινώνεται».

cretalive

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ