Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Μαγικές εικόνες της παραλίας Φαλάσαρνα από ψηλά | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

παραλία φαλάσαρνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης είναι η παραλία Φαλάσαρνα και το αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο με τα εναέρια πλάνα.

Πολυφωτογραφημένη και πολυβραβευμένη, είναι πάντα μία από τις δέκα καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, με την υπέροχη, ψιλή λευκή άμμο και τα ζεστά, κρυστάλλινα νερά της.

Δείτε εναέρια πλάνα από την πανέμορφη παραλία με τον φακό του Θεόφιλου Μπάμπουλη:

Η Φαλάσαρνα βρίσκεται 59 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κισάμου. Η Φαλάσαρνα αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο φημισμένους προορισμούς στην Κρήτη, τόσο για τις παραλίες, όσο και για λόγους οικολογικού ενδιαφέροντος. Η Φαλάσαρνα έχει ενταχθεί στα σχέδια Natura 2000, λόγω της ποικιλίας χλωρίδας και πανίδας στην περιοχή αλλά και λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Κοιτάζοντας προς τα Φαλάσαρνα από το λόφο μετά το χωριό Πλάτανος, θα δείτε πολλά θερμοκήπια, καθώς η περιοχή είναι ιδανική για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.

poster
Μπροστά σας απλώνονται δύο παραλίες, που χωρίζονται από λίγους αμμόλοφους: η νότια παραλία (γνωστή ως Παχιά Άμμος) είναι μεγαλύτερη και ευρύτερη.

Υπάρχουν δύο ακόμη παραλίες νοτιότερα: μια αμμώδης παραλία με βράχια στο κάτω μέρος και μια παραλία με βότσαλο δίπλα στο λιμανάκι.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ