Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

49χρονος στην Κρήτη εγκατέστησε «Panic Button» μετά από επίθεση της γυναίκας του!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων κατέφυγε ένας 49χρονος ο οποίος κατήγγειλε ότι η 47χρονη σύζυγος του τον απείλησε με μαχαίρι. Η γυναίκα συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παραπέμφθηκε στις εισαγγελικές αρχές κατηγορούμενη για απειλή.

Με υπόδειξη των στελεχών του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Χανίων ο 49χρονος εγκατέστησε στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή «Panic Button», φοβούμενος ότι η σύζυγος του θα επαναλάβει βίαιες και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος του.

Η απάντηση του ωστόσο ήταν αρνητική, όταν αστυνομικοί της υπηρεσίας του πρότειναν τη λύση του safe house, της μεταφοράς του δηλαδή σε σπίτι στο οποίο θα είναι ασφαλής και προστατευμένος από τυχόν νέο περιστατικό.

Οι καταγγελίες ανδρών θυμάτων στα Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια είναι σπάνιες, πλην όμως αποτελούν μέρος του συνόλου των καταγεγραμμένων συμβάντων.

Στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Χανίων τουλάχιστον τρία περιστατικά καταγγέλλονται καθημερινά ενώ υπάρχουν μέρες που ο αριθμός τους φτάνει τα πέντε, εξαιρετικά μεγάλος, αναλογικά με τον πληθυσμό.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ