Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

«Δεν υπάρχουν άβατα στην Κρήτη», πάνω από 100 αστυνομικοί στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά συμμετείχαν στην τεράστια επιχείρηση στην Κίσσαμο, όπως αποκάλυψε το Cretalive, με επίκεντρο κυρίως τα μέλη δύο μεγάλων, γνωστών, οικογενειών και τους συλληφθέντες να φθάνουν τους 16, αν και οι κατηγορούμενοι συνολικά είναι 22.

Αυτό που έγινε, δεν έχει προηγούμενο. Η ΕΛ.ΑΣ τόλμησε να «σπάσει» ένα …άβατο που είχε δημιουργηθεί χρόνια τώρα στην ευρύτερη περιοχή, από τον Πλατανιά μέχρι το Καστέλι. Ένα κράτος εν κράτει που τα ηνία κινούσαν συγκεκριμένα άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν γίνει τρόμος και φόβος σε όλη την περιοχή. Ουδείς τολμούσε να τα αγγίξει, να τα ελέγξει, να τους βεβαιώσει μία παράβαση, να τους κάνει μία σύσταση. Εκβιασμοί, ζωοκλοπές, αγροζημιές, επιδοτήσεις από το …παράθυρο, ρεύμα και νερό τσάμπα, ξυλοδαρμοί, ζωοκτονίες και πολλά ακόμα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπήρχε κόσμος που είχε φθάσει σε ακραία σημεία απόγνωσης. Φοβόταν και είχε χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη του στην ΕΛ.ΑΣ, θεωρώντας ότι δεν μπορεί κανείς να τους προστατεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ