Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Αισχρή σελίδα στο διαδίκτυο διασύρει Χανιωτάκια – Εξοργισμένοι γονείς προχωρούν σε μηνύσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

bullying
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αισχρή σελίδα που διασύρει ονομαστικά Χανιωτάκια, ανεβάζοντας σχόλια χυδαία, υβριστικά και συκοφαντικά, προκαλεί θυμό και οργή σε γονείς και όχι μόνο.

Ο/οι δημιουργοί και χρήστες της κατάπτυστης σελίδας ανεβάζουν σε αναρτήσεις που παραμένουν δημοσιευμένες για 24 ώρες, δυσφημιστικά σχόλια για παιδιά αναφέροντας το όνομά τους, ασκώντας με αυτόν bullying στα θύματα που βλέπουν το όνομά τους να φιγουράρει σε συκοφαντίες.

Παιδιά βρίσκονται εκτεθειμένα σε κακόβουλες επιθέσεις κάποιων κρετίνων, με αποτέλεσμα να υφίστανται ψυχολογική κακοποίηση.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για ανόητα, πειρακτικά σχόλια που αντιστοιχούν στην ηλικία αυτών που τα ανεβάζουν, αλλά για σοβαρές προσβολές και συκοφαντίες. Ενδεικτικά, για να αντιληφθούν και οι αρμόδιοι ότι δεν πρόκειται για «αστειάκια» :

 

 

Τέλος στη δράση των ανεγκέφαλων αυτών, επιχειρεί να βάλει μια μητέρα. Για να ενισχύσει όμως τη φωνή της και τις ενέργειές της, χρειάζεται να συστρατευθούν και άλλοι γονείς, τα παιδιά των οποίων έχουν πέσει θύματα της σελίδας αυτής. Η ίδια έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Καλεί όλους του γονείς να δράσουν με κάθε τρόπο για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Μάλιστα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στο email: ikoronaki@hotmail.gr

Πηγή: Flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ