Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις και στην Κρήτη – Πότε αρχίζουν

Δημοσιεύτηκε

στις

εκπτώσεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων με την αγορά της Κρήτης να έχει θερμανθεί ήδη κατά την περίοδο των εορτών και να περιμένει ακόμα μεγαλύτερη τόνωση την εκπτωτική περίοδο.

Όπως ορίζει η νόμος οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Επομένως, τα καταστήματα θα προχωρήσουν σε εκπτώσεις από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι 29 Φεβρουαρίου, φέτος λόγω δίσεκτου έτους.

Συμβουλές για καταναλωτές

  • Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης).
  • Οι καταναλωτές πρέπει να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  • Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  • Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  • Να ζητάτε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχετε αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσετε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ