Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η απόδειξη από ταβέρνα της Γαύδου που έγινε viral -Εξαλλος ο πελάτης [εικόνα]

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απαράδεκτη συμπεριφορά ιδιοκτήτριας ταβέρνας που συνοδεύτηκε από μια παράνομη απόδειξη, έζησε ένας οικογενειάρχης στην Γαύδο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους, έζησε την εκμετάλλευση στις τιμές, αλλά και την αγένεια της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας που επέλεξε με την οικογένειά του.

Διαβάστε πώς περιγράφει την εμπειρία του:

Η αγενέστατη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αφού μας είδε να μπαίνουμε στο “μαγαζί” της, αντί για Καλησπέρα μας είπε “όφου και που θα κάτσετε που είναι ρεζερβέ όλα (στις 7.05 το απόγευμα, με ένα μωρό αγκαλιά).

Η κυρία ****  μας έφερε ψωμί, χούμους, μια (1) μελιτζάνα με τυρί από πάνω και ένα μικρό κομματάκι κατσίκι (κόκκαλο) με 7 τηγανιτές πατάτες. Α, και μια μπύρα.

23, 5 €. Η κυρία *****, όταν από τα νεύρα μας της ζητήσαμε απόδειξη (που δε το κάνουμε ποτέ), μας ενημέρωσε χαμογελαστά ότι το μαγαζί δεν διαθέτει άδεια και δε μπορεί να μας δώσει απόδειξη.

Καλοφάγωτα τα 23, 5 € κερα ******, και τα υπόλοιπα 500 € που θα βγάλεις σήμερα. Και καλό ψάρεμα στους υπόλοιπους Μ@λακες που θα έρθουν στο “μαγαζί” σου.

Πηγή: Η απόδειξη από ταβέρνα της Γαύδου που έγινε viral -Εξαλλος ο πελάτης [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/283407/i-apodeixi-apo-taverna-tis-gaydoy-poy-egine-viral-exallos-o-pelatis-eikona#ixzz4HV4OReOU

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ