Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Τουρκία: Αποφυλακίζουν 38.000 κρατουμένους για να βάλουν μέσα πραξικοπηματίες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τύπος έκανε λόγο τις τελευταίες ημέρες για μεγάλη συμφόρηση των τουρκικών φυλακών λόγω των συνεχιζόμενων διώξεων. Το μέτρο μοιάζει να έχει σκοπό να δημιουργηθεί χώρος στα σωφρονιστικά καταστήματα για πρόσωπα που φυλακίστηκαν στο πλαίσιο των διώξεων σε πανεθνικό επίπεδο.

Η Τουρκία θα αποφυλακίσει περίπου 38.000 κρατούμενους που έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που διαπράχθηκαν πριν από την 1η Ιουλίου, άρα πριν από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, προφανώς για να αποσυμφορηθούν οι τουρκικές φυλακές.

Το μέτρο της πρόωρης αποφυλάκισης υπό δικαστική επιτήρηση «δεν είναι αμνηστία και αφορά τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν πριν από την 1η Ιουλίου, εξαιρουμένων των δολοφονιών, των τρομοκρατικών ενεργειών, των πληγμάτων στην κρατική ασφάλεια, της παραβίασης κρατικών μυστικών ή του λαθρεμπορίου ναρκωτικών», ανακοίνωσε ο υπουργός με μια ομοβροντία 19 μηνυμάτων στο Twitter.

«Ως αποτέλεσμα αυτού του μέτρου, περίπου 38.000 άνθρωποι θα αποφυλακιστούν σε ένα πρώτο στάδιο», ανέφερε ο υπουργός, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλα κύματα πρόωρων αποφυλακίσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ