Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ κάνουν «σούζα» και προκαλούν!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Θεσσαλονίκη που δείχνει δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ να ξεκινάνε σε φανάρι κάνοντας «σούζα», προκαλώντας τους οδηγούς που βρίσκονταν δίπλα τους εκείνη την στιγμή.

Σε αυτό αρχικά διακρίνονται αυτοκίνητα τα οποία είναι σταματημένα σε φανάρι το οποίο βρίσκεται στην Παραλιακή της πόλης κοντά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται τρεις μηχανές της Αστυνομίας, οι δύο εξ’ αυτών περίμεναν μπροστά στο φανάρι. Εν συνεχεία, αφού το φανάρι άναψε πράσινο οι δύο από τις τρεις μηχανές ανέπτυξαν ταχύτητα και παράλληλα έκαναν «σούζα», μπροστά στα μάτια των οδηγών των αυτοκινήτων που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok την Πρωτοχρονιά, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε καταγράφηκε το περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οφείλει να διερευνήσει το περιστατικό αυτό και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ που προχώρησαν σε αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια και έθεσαν σε κίνδυνο όχι μόνο την δική τους σωματική ακεραιότητα αλλά και όσων βρίσκονταν γύρω τους εκείνη την στιγμή. Άλλωστε, ειδικά σε μέρες γιορτινές αλλά και επικίνδυνες για τους δρόμους, τα όργανα της τάξης πρέπει να είναι παράδειγμα οδηγικής συμπεριφοράς και όχι να προκαλούν σε αυτό τον βαθμό.

Δείτε το βίντεο στο zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ