Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στη Βουλή: Η Θεανώ Φωτίου έβρισε την Όλγα Κεφαλογιάννη! – Ολόκληρος ο διάλογος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα «γαλλικά» επέστρεψαν εντός του κοινοβουλίου, με τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, να ξεφεύγει και να λέει «άι στο δι@ολο» στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στην αίθουσα.

Όλα άρχισαν όταν η βουλευτής διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την επιλογή της Υπουργού να απαντά στις ερωτήσεις των συναδέλφων της ξεχωριστά και να μην περιμένει την ολοκλήρωση του κύκλου των τοποθετήσεων.

«Κυρία Υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι, να μας απαντήσει συνολικά», τόνισε η Θεανώ Φωτίου με τον προεδρεύοντα, κ. Κυριαζίδη, να απαντά πως η Υπουργός έχει αυτήν τη δυνατότητα.

«Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή», επεσήμανε η βουλευτής, με την κυρία Κεφαλογιάννη να παίρνει το λόγο και να σημειώνει: «επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Αμέσως μετά, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Φωτίου: «Σας παρακαλώ, κυρία Υπουργέ. Δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο».

– Κεφαλογιάννη: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…».

– Φωτίου: «Άι στο διάολο».

– Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας».

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ